Libnet.ro
UNICEF

08:01

Oficial NATO: Republica Moldova, Ucraina si Georgia ar trebui sa primeasca mai mult sprijin din partea noastra

B1 B1,
Oficial NATO: Republica Moldova, Ucraina si Georgia ar trebui sa primeasca mai mult sprijin din partea noastra

Reprezentantul special NATO pentru Cauzaz si Asia Centrala, James Appathura foto), considera ca Georgia, Republica Moldova si Ucraina ar trebui sa primeasca mai mult sprijin din partea NATO, informeaza Mediafax. continuă pe B1

NATO: Ucraina, Moldova si Georgia se confrunta cu o presiune mare din partea Rusiei

Ucraina, Republica Moldova si Georgia se confrunta cu o presiune mare din partea Rusiei pentru a-si schimba orientarea politicii externe, a declarat, emisarul special al secretarului general al NATO in Asia Centrala si Caucaz, James Appathurai, conform Interfax-Ukraina, citat de Agerpres.

Traian Basescu vine in Republica Moldova. Nicolae Timofti ii va oferi o distinctie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, va intreprinde o vizita privata in Republica Moldova la inceputul lunii aprilie, acceptand invitatia presedintelui Nicolae Timofti.

Traian Basescu merge in Republica Moldova pentru a fi decorat. Ce decoratie va primi fostul presedinte

Traian Basescu merge, la sfarsitul acestei saptamani, intr-o vizita in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al presedintiei de la Chisinau, Vlad Turcanu, citat de Radio.

Traian Basescu va face o vizita in Republica Moldova, la sfarsitul acestei saptamani

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va face la sfarsitul acestei saptamani, o vizita in Republica Moldova, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintiei de la Chisinau, Vlad Turcanu,.

Oficial NATO: Vom sprijini capacitatea de aparare a Republicii Moldova, Georgiei si Ucrainei

Georgia, Ucraina si R. Moldova merita mai mult sprijin pentru dezvoltarea capacitatilor lor defensive din partea NATO, in conditiile in care se confrunta cu o presiune puternica din partea Rusiei, a afirmat.

Republica Moldova, cel mai bun loc de pe planeta unde identitatea romaneasca este regasita pe fiecare metru patrat

Romania spijina mediul asociativ in scopul pastrarii si manifestarii identitatii romanesti pe teritoriul Republicii Moldova. Departamentul Romanilor de Pretutindeni sprijina societatea civila din Moldova. Nu cred ca putem vorbi de alt loc de pe planeta unde identitatea romaneasca sa fie mai bine regasita pe fiecare metru patrat strabatut, a precizat Angel Talvar, ministru al Romanilor de Pretutindeni.

ştiri de la B1

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )