Libnet.ro
UNICEF

10:30

Traian Basescu vine in Republica Moldova. Nicolae Timofti ii va oferi o distinctie

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu vine in Republica Moldova. Nicolae Timofti ii va oferi o distinctie

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, va intreprinde o vizita privata in Republica Moldova la inceputul lunii aprilie, acceptand invitatia presedintelui Nicolae Timofti. continuă pe Adevărul

Traian Basescu merge in Republica Moldova pentru a fi decorat. Ce decoratie va primi fostul presedinte

Traian Basescu merge, la sfarsitul acestei saptamani, intr-o vizita in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al presedintiei de la Chisinau, Vlad Turcanu, citat de Radio.

Ce cauta Traian Basescu la Chisinau

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu va efectua, la sfirsitul acestei saptamani, o vizita in Republica Moldova, unde se va intalni cu presedintele moldovean Nicolae Timofti, relateaza site-ul local radiochisinau. md.

Traian Basescu va face o vizita in Republica Moldova, la sfarsitul acestei saptamani

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu va face la sfarsitul acestei saptamani, o vizita in Republica Moldova, a anuntat purtatorul de cuvant al presedintiei de la Chisinau, Vlad Turcanu,.

UPDATE: Senatorii PSD Serban Nicolae si Mihai Vifor, audiati in dosarul de santaj al lui Traian Basescu

Noi audieri au loc, luni, la Parchetul General in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza pe fostul presedinte Traian Basescu de santaj si amenintare, informeaza B1 Tv.

Radu Pricop, audiat la DNA: Ginerele lui Traian Basescu este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi (VIDEO)

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

Traian Basescu, replica pentru Iohannis: Care e mai postac dintre noi doi?

Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis un mesaj actualului sef de stat Klaus Iohannis dupa ce, in cadrul conferintei de marti, Iohannis l-a numit postac. Traian Basescu a tinut sa ii demonstreze,.

Ce spune directorul RA-APPS despre conditiile locative ale lui Traian Basescu de la Scrovistea: L-am anuntat vineri pe Ponta de mutarea lui Basescu

Directorul RA-APPSS, Gabriel Surdu, a anuntat ca regia i-a atribuit fostului presedinte Traian Basescu parterul unei vile aflate pe domeniul de la Scrovistea, in urma unor plangeri facute de fostul sef al statului, SPP respingand anterior mai multe propuneri inaintate de RA-APPS. Totodata, Surdu spune ca si-a anuntat superiorii, pe premierul Victor Ponta si pe secretarul general Ion Moraru, de incheierea contractului inca de vineri.

Sinteza zilei: Traian Basescu ataca procurorii si vorbeste despre guantanamizarea Romaniei

Traian Basescu ataca procurorii, dupa ce protejata sa, Elena Udrea, i-a transmis ca nu prea o mai apara si ca o lasa din brate, a dezvaluit Mihai Gadea, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, care.

Traian Basescu: Iohannis aproape ca se pupa pe gura cu Ponta. Asa e, sunt pensionar si postez pe Facebook

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca afirmatia lui Klaus Iohannis potrivit careia pensia ii prieste.

Traian Basescu: Iohannis aproape ca se pupa pe gura cu Ponta. Asa e, sunt pensionar si postez pe Facebook (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant, difuzata de B1Tv, ca afirmatia lui Klaus Iohannis potrivit careia pensia ii prieste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )