Libnet.ro
UNICEF

08:30

E OFICIAL. Ponta, in lupta pentru Cotroceni: Sper sa ne reintalnim ca presedinte al Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
E OFICIAL. Ponta, in lupta pentru Cotroceni: Sper sa ne reintalnim ca presedinte al Romaniei

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a transmis membrilor organizatiei judetene a PSD Calarasi, la conferinta de alegeri a conducerii filialei, ca spera ca in 2015 sa ii reintalneasca in calitate de presedinte al Romaniei, el aratand ca, insa, mai. continuă pe Wall-Street Ro

Marea unificare a dreptei: PNL si PDL pun la cale alianta pentru Cotroceni si fuziunea. Mizele si nemultumitii congresului de sambata

PNL si PDL au programate sambata congresele privind alianta cu care vor intra in alegerile prezidentiale si fuziunea din anul 2015 in urma careia numele PDL ar urma sa dispara. Pentru opozitie, mizele congreselor de sambata sunt functia de presedinte al tarii pentru urmatorii 5 ani, soarta guvernarii de pana in alegerile parlamentare din 2016 si a intregii arhitecturi politice viitoare. Candidatura lui Klaus Iohannis pentru Cotroceni, din partea Aliantei Crestin Liberale PNL-PDL, este tot mai sigura, incertitudinile plandand asupra lui Catalin Predoiu si Monicai Macovei.

Inflatie de candidati pentru Cotroceni. Care este candidatul cu cele mai mari sanse sa castige alegerile prezidentiale

Cu mai putin de doua luni inainte de startul campaniei prezidentiale, se anunta inflatie de candidati pentru Cotroceni. 15 competitori politici si-au anuntat intentia sau au fost desemnati de catre partidele.

Cum pot fi sterse urmele? Primele greseli din strategia lui Ponta pentru Cotroceni

Premierul Romaniei isi va incerca norocul pentru a deveni presedintele acestei tari. Desi e tanar, trecutul il impovareaza. Va putea el sterge urmele anilor din urma? Primele indicii arata ca ii va fi aproape imposibil.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1913 seconds )