Libnet.ro
UNICEF

08:15

E oficial: Presedintele Iohannis a promulgat legea. Ce salarii cresc cu 30%

Antena3 Antena3,
E oficial: Presedintele Iohannis a promulgat legea. Ce salarii cresc cu 30%

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 99/2016 privind unele masuri pentru salarizarea personalului platit din fonduri publice, prorogarea unor. continuă pe Antena3

E oficial. Presedintele Iohannis a decis. Cresteri salariale de 30%

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti Legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 99/2016 privind unele masuri pentru salarizarea personalului platit din fonduri publice, prorogarea unor.

Oltenii care locuiesc in zona Slatina se pot pensiona mai devreme cu doi ani. Presedintele a promulgat legea

Modificarea legii pensiilor care le va permite pensionarea anticipat, fara penalizare, a celor care locuiesc in Slatina si in localitatile aflate pe o raza de 8 kilometri, a fost promulgata luni, 26 iunie 2017, de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, conform informarii Administratiei Prezidentiale privind decretele si actele adoptate.

Presedintele Iohannis are venituri mai mari din salarii, dar i-au scazut incasarile din chirii

Administratia Prezidentiala a publicat, sambata, declaratia de avere a presedintelui Klaus Iohannis din care reiese ca veniturile din salarii ale sefului statului si sotiei au crescut, in timp ce sumele incasate din chirii au scazut considerabil.

Reactia Liei Olguta Vasilescu, dupa ce presedintele Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier: Probabil voi ocupa in continuare portofoliul de la Munca. Vineri, la prima sedinta de guvern, o sa venim cu masuri de recuperare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, ca probabil isi va pastra potrofoliul si in viitorul Guvern. Precizarea vine dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe social-democratul Mihai Tudose, pentru functia de premier.

Presedintele Iohannis a urmarit mai multe obiective. Un analist politic important din tara trage un semnal de alarma cu privire la numirea noului premier

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta propunerea PSD ca Mihai Tudose sa fie noul premier a uimit pe toata lumea. Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat motivul pentru care seful sttaului a fost.

Jurnalistul Sabin Orcan, in dialog cu Razvan Orasanu si Lucian Isar: Pe scaunul de premier va sta un plagiator. Presedintele Iohannis nu a mai fost jucator. Florin Citu: Coldea il ridica in slavi, dar Tudose a picat examenul lui Valcov

Directorul editorial al ziarului Romania Libera, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, marti seara, cu economistul Lucian Isar, analistul economic Razvan Orasanu si senatorul liberal Florin Citu, despre decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemna pe Mihai Tudose ca premier.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )