Libnet.ro
UNICEF

21:00

Un oficial WTA explica de ce s-a taiat Simona Halep: I s-a spus ca este urmasa Serenei Williams

Adevărul Adevărul,
Un oficial WTA explica de ce s-a taiat Simona Halep: I s-a spus ca este urmasa Serenei Williams

Simona Halep are numai doua victorii in circuitul profesionist de tenis la toate turneele pe care le-a jucat in acest an. continuă pe Adevărul

OFICIAL Clasamentul WTA: Simona Halep a cazut pe locul 4 - Sorana Carstea, salt de 46 de locuri

Simona Halep a cazut pe locul patru in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta fiind depasita de Agnieszka Radwanska, din Polonia. Dupa ce a disputat semifinala de la Rio de Janeiro, Sorana Carstea a inregistrat un salt de 46 de locuri, ajungand pana pe 153.

Oficial: Simona Halep nu mai este in topul 3 mondial. Salt spectaculos pentru Sorana Cirstea

Jucatoarea Simona Halep a iesit din topul 3 in clasamentul WTA dupa eliminarea prematura suferita saptamana trecuta la Dubai.

WTA Doha: Simona Halep o va intalni pe Elena Vesnina (118 WTA)

Simona Halep va debuta in turneul Premier 5 de la Doha impotriva jucatoarei Elena Vesnina, din Rusia, locul 118 in ierarhia WTA. Halep este cap de serie numarul doi. Cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2011, atunci cand a castigat Simona.

Veste trista! Simona Halep va mai pierde un loc in clasamentul WTA si va ajunge pe cinci

Simona Halep 24 de ani) va cobori pe locul cinci, in clasamentul WTA, de lunea viitoare, informeaza ProSport, potrivit Mediafax. Halep a pierdut, marti, in trei seturi, in fata Elenei Vesnina Rusia, 118 WTA),.

Clasamentul WTA: Simona Halep mai coboara o pozitie - Va fi pe 5 de saptamana viitoare

Simona Halep va mai pierde o pozitie in clasamentul WTA, dupa eliminarea prematura de la Doha. Astfel, Simona va ocupa locul 5 incepand de saptamana viitoare, urmand sa fie depasita de Garbine Muguruza.

Simona Halep, pe a patra pozitie in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep a coborat pe pozitia a patra in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

LIVETEXT Simona Halep la Doha. Romanca a castigat in tie-break primul set al intalnirii cu Elena Vesnina

Simona Halep incepe saptamana de pe locul 4 WTA, pozitie in care s-a mai aflat ultima oara in februarie 2015. Simona nu a reusit saptamana trecuta sa-si apere trofeul de la Dubai, castigat in 2015, dupa cea fost eliminata in saisprezecimi de Ana Ivanovici Serbia, 17 WTA).

Veste trista! Simona Halep a pierdut locul 3 WTA

Romanca Simona Halep a coborat de pe locul trei pe pozitia a patra in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa un an petrecut neintrerupt pe podiumul .

O noua infrangere pentru Simona Halep. Risca sa piarda locul 4 in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, a fost invinsa de rusoaica Elena Vesnina cu 6-7 1), 6-4, 6-1, marti seara, in runda a doua a turneului WTA Premier de la Doha Qatar), dotat cu.

Simona Halep, dupa infrangerea cu Vesnina: Am putut sa joc un tenis destul de bun

Simona Halep a parasit turneul WTA de la Doha inca din turul al doilea, dupa ce a condus la un moment dat cu 1-0 la seturi si 4-1. Am putut sa joc un tenis destul de bun. Trebuie sa incep din nou sa castig meciuri, a precizat Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )