Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Pricop, audiat la DNA: Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi

B1 B1,
Radu Pricop, audiat la DNA: Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la. continuă pe B1

Radu Pricop, audiat la DNA: Ginerele lui Traian Basescu este cercetat pentru complicitate la santaj in dosarul lui Sergiu Lucinschi (VIDEO)

30 Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, este supectat in dosarul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Radu Pricop este cercetat pentru complicitate la.

Ginerele lui Basescu, suspectat de complicitate la santaj. Radu Pricop, audiat in dosarul fiului fostului presedinte al Republicii Moldova

Ginerele lui TraianBasescu, Radu Pricop, este suspectat de complicitate la santaj in dosarul afaceristului Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Omul de afaceri Sergiu Lucinschi a.

Politist argesean, cercetat pentru vatamare corporala

Un politist din Arges este cercetat pentru vatamare corporala si parasirea locului accidentului, dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a lovit sase masini si a plecat de la locul accidentului, informeaza Mediafax.

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop, este audiat la DNA

Radu Pricop, ginerele fostului Presedinte Traian Basescu, s-a prezentat azi pentru a fi audiat la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, audiat la DNA

Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, s-a prezentat, marti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat de procurori. Acesta este urmarit penal pentru fals si inselaciune, dar intr-un dosar instrumentat de DIICOT.

EXCLUSIV. Procurorul DIICOT Remus Jurj, URMARIT penal alaturi de Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu si de Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei

Procurorul DIICOT Remus Jurj este urmarit penal in dosarul in care Radu Pricop este suspectat de complicitate la santaj, iar fiului fostului presedinte al Republicii Molodova, Sergiu Lucinschi, a fost retinut 24 de ore pentru santaj si trafic de influenta, spun surse apropiate anchetei.

Procurorul DIICOT Remus Tudoran Jurj, urmarit penal pentru complicitate la santaj in dosarul in care este implicat si ginerele lui Basescu

Procurorul DIICOT Remus Tudoran Jurj este urmarit penal pentru complicitate la santaj, in dosarul in care Radu Pricop este anchetat pentru aceeasi infractiune. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie arata,.

DNA: Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat pentru CORUPTIE

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi,este cercetat intr-un dosar in care este suspectat de savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de.

Un politician cercetat pentru coruptie nu va mai putea fi arestat sau adus cu mandat

Un grup de senatori PSD pregateste modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Perchezitii DNA la Sergiu Lucinschi. Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat pentru CORUPTIE

Update 21. 10 - Procurorii DNA fac perchezitii, luni seara, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi, acuzat de trafic de influenta si santaj, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )