Libnet.ro
UNICEF

14:45

Un ofiter al Politiei de Frontiera a fost desemnat politistul anului 2015. Ce a facut pentru a merita acest titlu

Antena3 Antena3,
Un ofiter al Politiei de Frontiera a fost desemnat politistul anului 2015. Ce a facut pentru a merita acest titlu

Un ofiter al Politiei de Frontiera a fost desemnat, vineri, politistul anului 2015, dupa a refuzat 80. 000 de euro mita, in timp ce un agent a primit aceiasi distinctie, dupa ce a demascat o . continuă pe Antena3

Un ofiter al Politiei de Frontiera care a refuzat 80.000 de euro mita a fost desemnat politistul anului

Un ofiter al Politiei de Frontiera care a refuzat 80. 000 de euro mita, a fost desemnat vineri politistul anului, iar un agent care a demascat o grupare de traficanti de tigari a primit aceeasi distinctie,.

Ofiter al Politiei de Frontiera, desemnat politistul anului dupa ce a refuzat 80.000 de euro mita

Un ofiter al Politiei de Frontiera a fost desemnat, vineri, politistul anului 2015, dupa ce a refuzat 80. 000 de euro mita, in timp ce un agent a primit aceeasi distinctie, dupa ce a demascat o grupare de traficanti de tigari din care faceau parte inclusiv politisti de frontiera basarabeni.

SUA: Un barbat de culoare a fost desemnat sef al politiei din Ferguson, localitate zguduita de proteste dupa ce un tanar de culoare a fost ucis de un politist alb, in 2014

Un politist de culoare a fost numit miercuri interimar in fruntea politiei din Ferguson, localitate zguduita de proteste in 2014 dupa uciderea unui tanar de culoare de catre un politist alb. Andre.

A fost bun si anul agricol 2015: traficul de cereale prin Portul Constanta s-a dublat in primul semestru

Traficul total de marfuri inregistrat, in primul semestru al anului, in porturile maritime romanesti a fost cu 22,6 la suta mai mare comparativ cu cel inregistrat in perioada similara a anului trecut, cea mai mare crestere, de peste 120 la suta, inregistrandu-se la cereale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )