Libnet.ro
UNICEF

10:46

Olanda, Anglia si Irlanda vor avea un loc suplimentar in turul preliminar al Ligii Europa

Antena3 Antena3,
Olanda, Anglia si Irlanda vor avea un loc suplimentar in turul preliminar al Ligii Europa

UEFA a anuntat, vineri, ca Olanda, Anglia si Irlanda vor avea un loc suplimentar in turul preliminar din sezonul viitor al Ligii Europa, in baza clasamentului fair-play. Acest clasament este realizat in baza. continuă pe Antena3

Studentii din Suceava se alatura protestelor din tara. Ce actiuni vor avea loc joi

Studentii suceveni au anuntat ca se vor aduna, joi, in amfiteatrul universitatii, in semn de solidaritate cu colegii lor din alte centre universitare din tara care au declansat proteste fata de subfinantarea educatiei, relateaza Mediafax.

Summitul Regional Cyber Security va avea loc saptamana viitoare la Bucuresti

Premierul Victor Ponta, ministri si alte aproximativ 300 de persoane din tara si din strainatate vor participa luni si marti la summitul Regional Cyber Security care va avea loc la Palatul.

DOCUMENT Calendarul schimbarilor curriculare de la gimnaziu si liceu: in septembrie 2017, elevii de clasele a V-a si a IX-a vor avea programe scolare noi

In septembrie 2017, elevii de clasa a V-a si de clasa a IX-a vor invata dupa un nou curriculum scolar, cu planuri-cadru si programe scolare in concordanta cu cele realizate deja in invatamantul primar. Termenul apare in Calendarul dezvoltarii curriculare 2015-2017, aprobat de ministrul Educatiei, iar implementarea curriculumului la cele doua clase este definita ca tinta strategica. Precizam ca in septembrie 2017 vor intra in clasa a V-a elevii care acum sunt clasa a II-a si care invata dupa un curriculum nou, fata de colegii lor din a III-a. Specialistii Institutului de Stiinte ale Educatiei precizeaza in acest document ca, inainte ca noile programe sa fie aplicate la clasa, este necesara formarea profesorilor din invatamantul gimnazial si liceal. Vezi in articol cand trebuie sa fie gata programele scolare pentru clasele a VIII-a si a XII-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )