Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oleksandr Turcinov, liderul Parlamentului ucrainean, a fost numit presedinte interimar al Ucrainei

B1 B1,
Oleksandr Turcinov, liderul Parlamentului ucrainean, a fost numit presedinte interimar al Ucrainei

Presedintele Parlamentului ucrainean Oleksandr Turcinov va prelua interimar functia de presedinte al tarii in locul lui Viktor Ianukovici, destituit sambata, potrivit unei rezolutii adoptate duminica de. continuă pe B1

Presedintele Parlamentului ucrainean a fost numit PRESEDINTE INTERIMAR al Ucrainei

Presedintele Parlamentului ucrainean, Turcinov, a fost numit duminica in functia de presedinte interimar, transmite AFP, conform Mediafax. Constitutia ucraineana prevede ca presedintele Parlamentului sa preia.

Oleksandr Turcinov a fost insarcinat de Parlamentul ucrainean sa preia conducerea Cabinetului

Oleksandr Turcinov, ales anterior in functia de presedinte al Legislativului, a fost insarcinat, sambata, de Verhovna Rada Parlament), sa preia conducerea Cabinetului, pana la formarea unui Guvern de.

Cine este Oleksandr Turcinov, presedintele interimar al Ucrainei: pastor evanghelist si ...

Presedinte interimar, Oleksandr Turcinov, ales duminica dupa destituirea lui Viktor Ianukovici, este un pastor evanghelist, autor de romane science-fiction, a carui cariera politica este indisociabila de cea a fostului premier Iulia Timosenko, relateaza AFP, citata de Mediafax. De la sfarsitul anilor 90, cariera lui Turcinov, in varsta de 49 de ani, nascut la Dniepropetrovsk, in estul Ucrainei, o urmeaza pe cea a lui Timosenko, unul dintre liderii revolutiei portocalii din 2004, originara, .

Turcinov, presedintele Parlamentului Ucrainei: Statul nu poate depinde de capriciile lui ...

Noul presedinte al Parlamentului de la Kiev, Oleksandr Turcinov, a declarat sambata ca statul nu poate depinde de capriciile unui presedinte care s-a exclus singur de la guvernare, cu referire la Viktor Ianukovici. Parlamentul a fixat pentru 25 mai data alegerilor prezidentiale anticipate din Ucraina, unde presedintele nu isi mai indeplineste atributiile, ceea ce echivaleaza cu destituirea de facto. Presedintele Viktor Ianukovici a declarat anterior la Harkov in estul Ucrainei) ca nu .

Presedintele interimar Oleksandr Turcinov: Ucraina este pe cale sa alunece in prapastie

Presedintele interimar Oleksandr Turcinov a declarat, intr-un discurs televizat adresat natiunii, ca Ucraina se afla pe marginea prapastiei unui default, relateaza AFP. Ucraina este pe cale sa alunece in.

Presedintele Parlamentului ucrainean a demisionat.

Presedintele Parlamentului ucrainean, un apropiat al presedintelui Viktor Ianukovci, a demisionat sambata, a anuntat vicepresedintele Parlamentului in timpul sedintei, relateaza AFP. Volodimir Ribak a demisionat dupa ce o serie de deputati din cadrul Partidului Regiunilor, aflat la putere, au anuntat ca parasesc formatiunea. Citeste si Opozitia din Ucraina, dispusa sa faca pace cu Ianukovici.

Presedintele Parlamentului ucrainean: Viktor Ianukovici a incercat sa urce intr-un avion catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sa urce la bordul unui avion cu destinatia Rusia, ina a fost impiedicat de catre graniceri, a declarat, sambata, presedintele Parlamentului Oleksandr.

Viktor Ianukovici a incercat sa fuga in Rusia - presedintele Parlamentului ucrainean

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sa ia un avion spre Rusia, insa a fost impiedicat de autoritatile vamale, a declarat sambata noul presedinte al Parlamentului de la Kiev, Oleksander Turchynov, citat de agentia Interfax, transmite AFP.

LIVE VIDEO Ianukovici a plecat din Kiev si ar fi gata sa demisioneze. Iulia Timosenko a fost eliberata

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a parasit Kievul, a declarat unul dintre reprezentantii Opozitiei, Vitali Kliciko, in fata deputatilor, in Parlament. in plus, presedintele Parlamentului ucrainean, un apropiat al lui Ianukovci, a demisionat sambata, relateaza AFP. Manifestantii au preluat, la pranz, controlul asupra sediului palatului prezidential.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )