Libnet.ro
UNICEF

15:30

Olguta Vasilescu, anunt surprinzator: Cred ca i se pregatesc Vioricai Dancila plangeri penale

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, anunt surprinzator: Cred ca i se pregatesc Vioricai Dancila plangeri penale

Lia Olguta Vasilescu a declaratca in opinia sa, dupa ce premierul Viorica Dancila a anuntat ca o sa-l dea in judecata pe Klaus Iohannis pentru afirmatia ca Guvernul este corupt, niste. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora al Vioricai Dancila: Vom merge la CCR. Ce se intampla cu Guvernul in urmatoarea perioada

Premierul Viorica Dancila a anuntat, sambata dupa-amiaza, deciziile pe care PSD le-a luat in urma sedintei CEx de la malul marii. De asemenea, a fost stabilita strategia pentru votul din Parlament, de care Guvernul are nevoie pentru a-si putea numi noii ministri, in conditiile in care Klaus Iohannis a refuzat remaniarea. Viorica Dancila a tot .

Tariceanu a prins glas: ce spune despre incercarea Vioricai Dancila de a se salva de la inec: Draga Viorica, ai grija!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, proaspat iesit din barca guvernarii care da semne ca se scufunda, iese la atac de pe margine. El a lansat mai multe sageti catre Viorica Dancila, inca premier si inca sef al Guvernului. Calin Popescu Tariceanu o ataca dur pe Viorica Dancila. Liderul ALDE, recent iesit de la guvernare, vede .

Apelul Vioricai Dancila: in Romania, 52% sunt femei. Cer sprijinul tuturor femeilor! Puterea se castiga, puterea nu se cedeaza

Premierul Viorica Dancila i-a avertizat pe cei din Opozitie ca puterea se castiga, nu se cedeaza. De asemenea, aceasta a cerut sprijinul tuturor femeilor pentru scrutinul din noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )