Libnet.ro
UNICEF

21:30

Olguta Vasilescu, dupa protestul sindicalistilor din Sanatate: Nu schimbam nimic! Legea Salarizarii ramane aceeasi

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, dupa protestul sindicalistilor din Sanatate: Nu schimbam nimic! Legea Salarizarii ramane aceeasi

Lia Olguta Vasilescu a dat o declaratie in exclusivitate pentru Antena 3, dupa ce reprezentantii sindicalistilor din Sanatate au protestat joi in Piata Victoriei. Noi am fost intr-un dialog. continuă pe Antena3

Olguta Vasilescu, dupa protestul sindicalistilor din Sanatate: Nu schimbam nimic! Legea Salarizarii ramane aceasi

Lia Olguta Vasilescu a dat o declaratie in exclusivitate pentru Antena 3, dupa ce reprezentantii sindicalistilor din Sanatate au protestat joi in Piata Victoriei. Noi am fost intr-un dialog.

Reprezentantii sindicalistilor din Sanatate, negocieri cruciale cu Guvernul

Sute de sindicalisti din Sanatate, cu tobe si vuvuzele, au sosit in Piata Victoriei, joi dimineata la protestul care a fost programat sa inceapa la ora 11:00. Vicepresedintele SANITAS, Romeo Sandu, a decla.

Olguta Vasilescu, replica pentru Iohannis in scandalul salariilor: De ce nu prezentati stenograma discutiei de la Cotroceni?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat dupa ce luni presedintele Klaus Iohannis a criticat politica salariala a Guvernului. Aceasta a cerut sefului statului sa faca publica stenograma discutiei de.

Lia Olguta Vasilescu, replica pentru Klaus Iohannis: De ce nu prezentati stenograma discutiei de la Cotroceni?

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, ii sugereaza presedintelui Klaus Iohannis sa faca publica stenograma discutiei de la Palatul Cotroceni pe legea salarizarii, la intalnirea la care a participat si.

Imaginea ZILEI: Olguta Vasilescu A UITAT ca se vede tot pe sub masa! A fost surprinsa la Guvern intr-o ipostaza...(FOTO)

Imaginea zilei vine de la Guvern si o are in prim-plan pe Lia Olguta Vasilescu. Fotografia a fost realizata, luni, de managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, Cristian Roman, la intalnirea organizata.

Sindicalistii din Sanatate, protest de amploare in fata Guvernului

Sute de sindicalisti din Sanatate, cu tobe si vuvuzele, au sosit in Piata Victoriei, joi dimineata la protestul care a fost programat sa inceapa la ora 11:00. Vicepresedintele SANITAS, Romeo Sandu, a decla.

Premierul Viorica Dancila se ntlneste astazi cu manageri de spitale, pe tema salariilor din sanatate

Premierul Viorica Dancila se intalneste, astazi, cu manageri de spitale pentru discutii pe tema problemelor legate de salariile angajatilor din sanatate, anunta news. ro. intalnirea este programata la ora 13. 00, la Palatul Victoria.

Ministrul Sanatatii: Protestele din sanatate nu sunt o solutie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la Cluj, ca protestele din sanatate nu sunt o solutie. De la bun inceput, de cand s-a anuntat calendarul protestelor, le-am spus ca asta nu este o.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre protestele din sanatate: Nu sunt o solutie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, joi, la Cluj, ca protestele din sanatate nu sunt o solutie. De la bun inceput, de cand s-a anuntat calendarul protestelor, le-am spus ca asta nu este o solu.

Dancila doreste sa rezolve problemele din Sanatate

Premierul Viorica Dancila se intalneste, astazi, cu manageri de spitale pentru discutii pe tema problemelor legate de salariile angajatilor din sanatate, informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )