Libnet.ro
UNICEF

19:00

Olguta Vasilescu, informatii exclusive despre momentul in care a fost urmarita de SRI: Mijloacele de urmarire existau in birou si se activau la un astfel de dosar

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu, informatii exclusive despre momentul in care a fost urmarita de SRI: Mijloacele de urmarire existau in birou si se activau la un astfel de dosar

Olguta Vasilescu a vorbit in exclusivitate despre momentul in care a fost urmarita si supravegheata de SRI din cauza unui dosar in care erau implicate mai multe persoane din Craiova, acolo unde era primal la. continuă pe Antena3

Informatii socante despre fratii care au omorat cei doi paznici. Barbatii ar fi comis o a patra crima in Germania

Informatii halucinante in dosarul crimelor in serie care au ingrozit Romania. Cei doi muncitori retinuti si apoi eliberati sunt suspectati ca ar fi comis o a patra crima, pe vremea cand lucrau in.

Olguta Vasilescu a cedat NERVOS in direct: Nu se poate ani de zile sa isi bata joc de mine

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, spera ca toti cei care au cheltuit bani sa o intercepteze vor plati pentru incalcarea legii. Este strigator la cer cate abuzuri s-au putut face. in aceasta.

Putin: Nu am informatii compromitatoare despre Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News, relateaza News. ro.

Ion Cristoiu, despre legea care permite interceptarea romanilor:Ma socheaza ambiguitatea

Terorismul inseamna afectarea relatiilor sociale si se face prin inactiune. Sunt prevederi din noua definitie a terorismului, data de Parlamentul Romaniei. Legea a fost initiata de Comisia SRI si.

PANICA in SHOWBIZ: Mr. Bean a murit! ADEVARUL despre stirea care a cutremurat planeta

Intreaga lume a fost in stare de soc! Stirea care anunta ca Rowan Atkinson, cunoscut pentru rolul din Mr. Benn s-a stins din viata a facut inconjurul planetei. Aceasta informatie este de fapt o.

PANICA totala in LUMEA MANELELOR! Regele NICOLAE GUTA a murit! ADEVARUL despre stirea care SOCAT ROMANIA

Celebrul manelist Nicolae Guta a reactionat pe retelele de socializare dupa ce o stire falsa a socat Romania. Un site a sugerat ca regale manelelor a murit. Din fericire informatia a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )