Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii socante despre fratii care au omorat cei doi paznici. Barbatii ar fi comis o a patra crima in Germania

Antena3 Antena3,
Informatii socante despre fratii care au omorat cei doi paznici. Barbatii ar fi comis o a patra crima in Germania

Informatii halucinante in dosarul crimelor in serie care au ingrozit Romania. Cei doi muncitori retinuti si apoi eliberati sunt suspectati ca ar fi comis o a patra crima, pe vremea cand lucrau in. continuă pe Antena3

George Maior s-a ntlnit cu presedintele Comitetului de Informatii din Camera Reprezentantilor, Devin Nunes / Cei doi au vorbit si despre beneficiile sistemului antiracheta pentru NATO

Ambasadorul Romaniei in SUA, George Cristian Maior, s-a intalnit, luni, cu presedintele Comitetului de Informatii din Camera Reprezentantilor, congresmenul republican Devin Nunes, intrevedere in cadrul careia reprezentantul roman a subliniat valentele defensive ale scutului antiracheta si importanta sa strategica pentru Romania, pentru Statele Unite ale Americii si statele NATO in ansamblu. Asta dupa ce presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a spus dupa summitul de la Helsinki ca este o situatie periculoasa cu sistemul global de aparare antiracheta al SUA, care nu respecta Tratatul INF.

Noi informatii despre recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, in timp ce fugea de politie

Apar noi informatii socante despre recidivistul care a facut praf cinci masini in capitala in timp ce fugea de politie. Individul a fost prins azi-noapte, dupa mai bine de 30 de ore de cautari, Este vorba.

Recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, arestat pentru 30 de zile

Apar noi informatii socante despre recidivistul care a facut praf cinci masini in capitala in timp ce fugea de politie. Individul a fost prins azi-noapte, dupa mai bine de 30 de ore de cautari, Este vorba.

Putin: Nu am informatii compromitatoare despre Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News, relateaza News. ro.

Putin respinge, dar nu neaga zvonurile ca Rusia ar detine informatii compromitatoare despre Trump

In timpul conferintei comune de presa de la Helsinki, presedintele Putin a fost intrebat despre suspiciunile ca guvernul rus ar detine informatii compromitatoare despre presedintele american Donald Trump. Liderul de la Kremlin a recunoscut ca a auzit acele zvonuri si le-a cerut jurnalistilor sa le ignore, dar nu a negat explicit acest lucru, scrie yahoonews. com.

Cine sunt cei doi suspecti ai crimelor de la fabrica de ciment din Capitala. Erau baieti cuminti. Nu au injurat aici, la noi, pe nimeni, dar sa omoare pe cineva

Cei doi barbati care au fost retinuti in cazul celor doi paznici gasiti morti, luni dimineata, intr-o cladire dezafectata din sectorul 6 al Capitalei sunt doi frati originari dintr-un sat din judetul Vaslui.

Dezvaluire socanta! inca un paznic a fost ucis in zona in care au fost gasiti cei doi barbati, dar in urma cu un an

Dezvaluire de-a dreptul socanta! inca un barbat, tot paznic, a fost gasit mort la fabrica de ciment in care au fost gasite cadavrele celor doi barbati infasurate in folii de plastic. S-a intamplat.

MApN, dupa accidentul aviatic din judetul Bacau: Echipele de salvare sunt in legatura cu cei doi piloti

Ministerul Apararii Nationale MApN) a anuntat, luni, ca echipele de salvare sunt in legatura cu cei doi piloti care au reusit sa se catapulteze din avionul prabusit in judetul Bacau si au inceput.

Detalii terifiante despre CRIMA care a ingrozit CAPITALA: Doi barbati au fost RETINUTI

Procurorii criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus retinerea pentru 24 de ore a doi suspecti, cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor, respectiv omor.

intalnirea Trump-Putin, sub lupa psihologului. Ce si-au transmis cei doi lideri cand nu si-au vorbit?

Un psiholog britanic a descifrat o parte din mesajele nonverbale transmise de presedintele american Donald Trump si omologul sau rus Vladimir Putin in cursul intalnirii pe care au avut-o luni la Helsinki, in Finlanda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )