Libnet.ro
UNICEF

22:00

Putin: Nu am informatii compromitatoare despre Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Putin: Nu am informatii compromitatoare despre Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Putin respinge, dar nu neaga zvonurile ca Rusia ar detine informatii compromitatoare despre Trump

In timpul conferintei comune de presa de la Helsinki, presedintele Putin a fost intrebat despre suspiciunile ca guvernul rus ar detine informatii compromitatoare despre presedintele american Donald Trump. Liderul de la Kremlin a recunoscut ca a auzit acele zvonuri si le-a cerut jurnalistilor sa le ignore, dar nu a negat explicit acest lucru, scrie yahoonews. com.

Vladimir Putin, despre informatiile pe care le detine despre Donald Trump

Presedintele rus, Vladimir Putin, a negat ca ar avea informatii compromitatoare despre Donald Trump sau despre familia acestuia, intr-un interviu care a fost difuzat pe Fox News. Nu avem informatii despre ei.

Trump, dupa discutiile cu presedintele rus: Am facut primii pasi catre un viitor mai luminos / Putin: Rusia nu a intervenit si nu va interveni in alegeri

Vladimir Putin a declarat ca discutiile avute cu Donald Trump au fost reusite si utile. La randul sau, presedintele american a afirmat ca a fost o zi foarte constructiva si ca a convenit cu.

Emmanuel Macron si Vladimir Putin discuta duminica despre Siria, Iran si Ucraina

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si omologul sau rus, Vladimir Putin, se intalnesc duminica la Moscova, ziua finalei Cupei Mondiale la fotbal intre selectionatele Frantei si Croatiei, si vor discuta despre Siria, Iran si Ucraina, potrivit unei surse din cadrul biroului presedintelui francez, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )