Libnet.ro
UNICEF

00:07

Olimpiada satelor din Transilvania 2019. Cei mai buni elevi din opt judete se intrec la matematica

Adevărul Adevărul,
Olimpiada satelor din Transilvania 2019. Cei mai buni elevi din opt judete se intrec la matematica

Elevii din satele Transilvaniei se intalnesc in acest sfarsit de saptamana in localitatea salajeana Bobota, pentru a-si testa cunostintele in domeniul matematicii. continuă pe Adevărul

Cei mai buni liceeni, premiati de TenarisSilcotub. Cati bani au primit copiii care exceleaza la invatatura

TenarisSilcotub a premiat o noua generatie de castigatori ai Burselor de Merit, intr-un eveniment ce a reunit liceeni si oameni de succes din Calarasi.

Cei mai bogati 3% dintre rusi detin 90% dintre activele financiare ale tarii

Cei mai bogati 3% rusi detin 89% din totalul activelor financiare din tara, arata un studiu realizat de Scoala Superioara de Economie si banca de stat VEB, noteaza Moscow Times.

HOROSCOP. Cei mai gelosi barbati in functie de zodie

Cu totii avem momente de gelozie si pentru fiecare gelozia se manifesta in fel si chip. Iata care sunt cei mai gelosi barbati, in functie de zodia lor, si cum se manifesta acestia cand sunt.

Pagina de media: Unul dintre cei mai vechi oameni din Mediafax pleaca din compania lui Adrian Sarbu

Indira Crasnea, unul dintre cei mai vechi angajati ai Mediafax, paraseste grupul de presa dupa 25 de ani. Jurnalista a fost in ultima perioada redactor-sef al publicatiei Monitorul apararii si Securitatii, parte a Mediafax, anunta paginademedia. ro.

Doliu in lumea sportului! Unul dintre cei mai apreciati campioni mondiali a murit

Doliu in lumea sportului din Belarus! Unul dintre cei mai mari campioni olimpici la canoe a murit la 70 de ani. Nikolai Gorbaciov s-a nascut pe 15 mai 1948 in orasul Rogacev, din regiunea Gomel.

Giulia Anghelescu si-a serbat copiii cu o petrecere in Castelul Miramagica din Oraselul Copiilor

Giulia Anghelescu a organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilelor de nastere ale celor doi copii ai sai. Sabina Antonia a implinit sapte ani pe 7 aprilie, iar Eduard Mikael implineste 4 ani pe 18 aprilie, astfel ca au avut parte de o zi de neuitat alaturi de parinti si de cei mai buni prieteni ai lor. impreuna au ales ca petrecerea sa aiba loc in locul lor de joaca preferat din Bucuresti, in Castelul Miramagica din Oraselul Copiilor.

Trei elevi romani s-au calificat in finala la Olimpiada Geniilor, din SUA. Mai au nevoie de 4.000 de euro ca sa poata participa

Trei elevi ai Colegiului National Octavian Goga din Sibiu, sub coordonarea profesoarei Florentina Ilesan, au reusit performanta de a se califica in faza finala a Olimpiadei Geniilor Genius Olympiad) care va fi.

Ajutor financiar de 1.000 de euro la hectar pentru cultivatorii de usturoi. Buzaul, printre judetele cu cei mai multi solicitanti

Din acest an, printr-un program al Ministerului Agriculturii, cultivatorii de usturoi ar putea beneficia de un ajutor financiar de 1. 000 de euro la hectar, in urmatorii 3 ani. Masura vine pe fondul productiei in scadere, ceea ce face ca necesarul de consum sa fie acoperit in mare parte din importuri. Numai in 2017, Romania a cumarat de peste granite 6. 000 de tone de usturoi.

Patru medalii pentru Romania la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete 2019. Eleva-minune a Slatinei a obtinut argintul

Fetele care au reprezentat Romania la Olimpiada Europeana de Matematica pentru Fete/European Girls Mathematical Olympiad EGMO) s-au intors cu o medalie de aur, doua de argint si una de bronz.

STUDIU AIRHELP: Industria aeriana, din ce in ce mai nepunctuala

Numarul zborurilor intarziate pe aeroporturile din tara noastra, in primul trimestru al anului 2019, este cu aproximativ 70% mai mare decat in 2015, in timp ce procentul este mai mare in cazul zborurilor eligibile pentru compensatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )