Libnet.ro
UNICEF

16:00

OMS: Noua tulpina de COVID-19, depistata initial in Marea Britanie, a ajuns in 50 de state

B1 B1,
OMS: Noua tulpina de COVID-19, depistata initial in Marea Britanie, a ajuns in 50 de state

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) avertizeaza ca noua tulpina de COVID-19 care a fost depistata in Marea Britanie a ajuns deja in 50 de state. De asemenea, 20 de state a fost identificata varianta. continuă pe B1

Ce fel de mutatie are noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, ajunsa si in Romania. Cum influenteaza raspandirea virusului

Dupa multe luni de restrictii provocate de raspandirea virusuluiCOVID-19 in lume, oamenii au mai tras o sperietura la finalul aunului 2020, odata cu aparitia unei mutatii, denumita B117 sicare se.

OMS da vestea crunta pentru milioane de romani. Ce se intampla cu tulpina covid care a aparut in Marea Britanie

Din pacate, OMS da vestea crunta pentru milioane de romani. Ce se intampla cu tulpina covid care a aparut in Marea Britanie, cititi in articolul de mai jos. OMS: Noile forme de coronavirus suprasolicita sistemele sanitare, din cauza numarului mare de persoane infectate OMS a dat vestea crunta pentru milioane de romani. Este incredibil ce .

Tulpina de COVID-19 descoperita in Marea Britanie ar putea deveni cea mai raspandita in Europa. Tincu: Avant o contagiozitate mare, se pune problema ca ea fi cea dominanta (VIDEO)

Vaccinurile anti-COVID, scoase pe piata pana acum sunt eficiente impotriva tulpinei noi de COVID-19, aparuta initial in Marea Britanie, a precizat medicul Radu Tincu. Totodata, aceasta ar putea devni tulpina.

Prefectura Giurgiu, despre primul caz din Romania de infectare cu noua tulpina SARS-CoV-2: Nu are istoric de calatorie in Marea Britanie

Prefectura Giurgiu a transmis mai multe detalii referitoare la actiunile intreprinse de autoritati in cazul primului pacient din Romania depistat cu noua tulpina de coronavirus.

CORONAVIRUS |O noua tulpina a virusului a fost depistata in Japonia

Ministerul Sanatatii din Japonia a declarat, duminica, ca patru persoane care au sosit la Tokyo din Brazilia au fost confirmate cu o noua tulpina a coronavirusului. Acestia au calatorit din Amazonas,.

Veste infioratoare despre noua tulpina covid. Ce simptome sunt daca te imbolnavesti, mare atentie

In urma cu trei saptamani, cercetatorii britanici descopereau o noua tulpina a virusului COVID-19, in Marea Britanie. Forma noului virus se raspandeste cu o mai mare repeziciune, explicau autoritatile straine prima diferenta vizibila intre SARS-CoV-2 analizat deja de medici si noua tulpina a sa. La acel moment, noua varianta facea ravagii doar in sudul Angliei, .

Ce spune sotul pacientei infectate cu noua tulpina de coronavirus: A fost o simpla raceala si atat

Sotul pacientei de 27 de ani, confirmata cu noua tulpina COVID din Marea Britanie, a spus, la Antena 3, ca aceasta este intr-o stare buna, iar simptomele pe care le-a avut au fost similare unei raceli.

Ce spune sotul tinerei infectate cu noua tulpina de coronavirus: A fost o simpla raceala si atat

Sotul pacientei de 27 de ani, confirmata cu noua tulpina COVID din Marea Britanie, a spus, la Antena 3, ca aceasta este intr-o stare buna, iar simptomele pe care le-a avut au fost similare unei raceli.

Spania nu va permite intrarea calatorilor din Marea Britanie pana pe 2 februarie, in contextul raspandirii noii tulpini de coronavirus

Spania va mentine restrictiile pentru persoanele care ajung din Marea Britanie cu avionul si pe mare timp de doua saptamani, din cauza incertitudinilor legate de noua tulpina de COVID-19, informeaza AFP,.

inca patru persoane depistate cu noua tulpina britanica, in Giurgiu

Inca patru membri ai familiei tinerei de 27 de ani din Campurelu, judetul Giurgiu, care a fost depistata cu noua tulpina de COVID-19, au fost confirmati cu SARS-COV-2.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )