Libnet.ro
UNICEF

10:16

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost eliberat si va fi judecat in arest la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri Nelu Iordache a fost eliberat si va fi judecat in arest la domiciliu

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in arest de aproape un an si sase luni in dosarul in care este acuzat ca a deturnat fonduri europene pentru primul tronson din autostrada Nadlac-Arad, va fi judecat in arest la domiciliu. Asta au de decis definitiv, miercuri, magistrati Curtii de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

CAB: Omul de afaceri Nelu Iordache va fi judecat in stare de arest la domiciliu

Omul de afaceri Nelu Iordache va fi judecat in stare de arest la domiciliu, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, relateaza Mediafax. Curtea de Apel Bucuresti a admis solicitarea de inlocuire a masu.

Omul de afaceri Nelu Iordache va fi judecat in stare de arest la domiciliu, dupa un an si cinci luni de detentie

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in detentie de circa un an si cinci luni, va fi judecat in stare de arest la domiciliu. Decizia a fost luata miercuri de Curtea de Apel Bucuresti si este definitiva, relateaz.

Nelu Iordache, in arest la domiciliu, dupa un an si cinci luni de detentie

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in detentie de circa un an si cinci luni in dosarul in care este acuzat ca a deturnat fonduri europene pentru primul tronson din autostrada Nadlac-Arad, va fi judecat in stare de arest la domiciliu, a decis definitiv, astazi, Curtea de Apel Bucuresti, potrivit surselor din presa.

Nelu Iordache, in arest la domiciliu, dupa un an si sase luni de detentie

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in detentie de circa un an si sase luni in dosarul in care este acuzat ca a deturnat fonduri europene pentru primul tronson din autostrada Nadlac-Arad, va fi judecat in stare de arest la domiciliu, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti, potrivit Mediafax.

Afaceristul Nelu Iordache, in arest la domiciliu

Omul de afaceri Nelu Iordache, aflat in detentie de circa un an si sase luni in dosarul in care este acuzat ca a deturnat fonduri europene pentru primul tronson din autostrada Nadlac-Arad, va fi judecat in stare de arest la domiciliu, a decis definitiv, miercuri, Curtea de Apel Bucuresti.

Magistratii tribunalului Bucuresti judeca astazi un termen in dosarul lui Nelu Iordache

Magistratii tribunalului Bucuresti judeca astazi un termen in dosarul lui Nelu Iordache privind delapidarea a 25 de milioane de lei din fonduri europene. Mai multi martori vor fi audiati la proces. Nelu Iordache.

ICCJ: Judecatorul Stan Mustata afla joi daca va fi eliberat din arest

Judecatorul Stan Mustata, acuzat de luare de mita, afla joi daca va fi eliberat din arest, dupa ce ICCJ a amanat decizia de ridicare a masurii arestarii preventive pentru 8 mai, informeaza Digi 24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )