Libnet.ro
UNICEF

19:00

Omul care ne-a dat poate cea mai mare inventie a secolului trecut a murit: Ce impact a avut Charles Townes in lume

Adevărul Adevărul,
Omul care ne-a dat poate cea mai mare inventie a secolului trecut a murit: Ce impact a avut Charles Townes in lume

Ai scris un CD vreodata? Ai auzit de masurat distanta folosind un laser? Omul care a inventat laserul a murit recent la varsta de 99 de ani. continuă pe Adevărul

Sony cauta cea mai buna fotografie realizata cu telefonul. Cum te inscrii si ce castigi

World Photography Organisation lanseaza o noua sectiune a competitiei Sony World Photography Awards 2015. Fotografii mobili se pot inscrie pentru a-si demonstra talentul si cu cea mai populara camera foto: telefonul. iPhone e cea mai populara camera foto de pe Flickr, urmata de modele de la Canon. Cea mai buna camera e cea pe care [].

Australian Open 2015. Madison Keys, cea mai buna performanta din cariera. Cand se disputa semifinalele

Australian Open 2015. Semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului se disputa joi dimineata, pe arena centrala Rod Laver. intre cele patru jucatoare se afla si Madison Keys, din noul val WTA, care a reusit cea mai buna performanta a ca .

Yuanul a devenit a cincea moneda cea mai utilizata in platile internationale, depasind dolarul canadian si pe cel australian

Moneda chineza, yuanul, a devenit a cincea moneda cea mai utilizata in platile internationale, depasind dolarul canadian si pe cel australian, a anuntat miercuri compania financiara Swift, citata de sagentia de stiri elvetiana Romandie. com. In urma cu doi ani, renminbi RMB, moneda poporului)- numele oficial al yuanului, ocupa locul 13 in acest clasament, lucru care confirma internationalizarea rapida a monedei Chinei. In decembrie 2014, moneda chineza detinea o cota record de 2,17% a platilor la nivel mondial, situandu-se in spatele yenului japonez, care avea o cota de 2,69% . Aceasta crestere a yuanului confirma tranzitia de la o moneda emergenta la o moneda utilizata in mod obisnuit, a declarat Wim Raymaekers, seful pietelor bancare din Swift.

Radiourile cu cea mai mare audienta in Romania

Conform sondajelor efectuate in ultimul trimestru al anului trecut, iata care sunt radiourile cu cea mai mare audienta in Romania. Clasamentul a suferit modificari fata de anii trecuti.

Navrom Galati, cea mai mare companie de pe Rasdaq, se delisteaza

Navrom Galati COVG), compania cu cea mai mare capitalizare pe piata Rasdaq, se va retrage de la tranzactionare, in contextul procesului de defiintare a acestei sectiuni a Bursei, pentru ca actionarii au respins transferul pe o alta piata.

Studentii, cea mai enigmatica parte a invatamantului universitar. Sociologia unui examen.

Ce avem azi in universitati? Nu se stie, caci ciudat tabu al unei lumi ce se vrea, toata, Charlie), nimeni nu vorbeste despre studenti altfel decat in cifre, voluntariate, asociatii si scoli de vara. Cum sunt studentii nostri de fapt? O stim fiecare, ne-o mai impartasim pe culoar sau la o tigara cu cinismul amaraciunii si al resemnarii), dar in rest nu razbate nimic nici la sedinte, nici in raportarile oficiale ale institutiilor de invatamant. Cea mai simpla modalitate de-a rezolva o problema e aceea de-a o eluda: pur si simplu nu exista. A doua modalitate e aceea de-a delega responsabilitatea: raspunzator e oricine, doar noi nu.

Panasonic Toughbook 31 ar putea fi laptopul cu cea mai mare autonomie

In lupta dupa superlative absolute, gen cel mai subtire sau cel mai usor, noul Panasonic Toughbook 31 s-a orientat in directia potrivita cu cea mai mare autonomie. Desi cele mai recente ultrabook-uri se lauda cu o autonomie de invidiat, in parte datorita noilor procesoare de la Intel, cele mai spectaculoase rezultate le obtii cand nu [].

VIDEO Cea mai frumoasa lovitura din meciul Simona Halep vs. Yanina Wickmayer

Simona Halep a disputat un meci de un inalt nivel tehnic impotriva belgiencei Yanina Wickmayer, ambele jucatoare reusind puncte foarte spectuloase. Vezi un rezumat la meciului si cea mai frumoasa lovitura reusita de Simona.

Keira Knightley, desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata

Actrita Keira Knightley a fost desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, surclasand-o pe ducesa Catherine de Cambridge, extrem de laudata de obicei pentru tinutele purtate in perioada sarcinii.

Studiu: Ce tip de mama are cea mai proasta influenta asupra copilului. Tu esti asa?

Cercetatorii evalueaza de multa vreme rolul pe care parintii il joaca in dezvoltarea copiilor lor. Cercetatori de la Universitatea din Missouri au dat spre informare presei rezultatul studiului lor, anume ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )