Libnet.ro
UNICEF

12:15

Navrom Galati, cea mai mare companie de pe Rasdaq, se delisteaza

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Navrom Galati, cea mai mare companie de pe Rasdaq, se delisteaza

Navrom Galati COVG), compania cu cea mai mare capitalizare pe piata Rasdaq, se va retrage de la tranzactionare, in contextul procesului de defiintare a acestei sectiuni a Bursei, pentru ca actionarii au respins transferul pe o alta piata. continuă pe Wall-Street Ro

Radiourile cu cea mai mare audienta in Romania

Conform sondajelor efectuate in ultimul trimestru al anului trecut, iata care sunt radiourile cu cea mai mare audienta in Romania. Clasamentul a suferit modificari fata de anii trecuti.

Panasonic Toughbook 31 ar putea fi laptopul cu cea mai mare autonomie

In lupta dupa superlative absolute, gen cel mai subtire sau cel mai usor, noul Panasonic Toughbook 31 s-a orientat in directia potrivita cu cea mai mare autonomie. Desi cele mai recente ultrabook-uri se lauda cu o autonomie de invidiat, in parte datorita noilor procesoare de la Intel, cele mai spectaculoase rezultate le obtii cand nu [].

Facebook a picat. Cea mai mare retea sociala are probleme si cu Instagram

Facebook a picat in aceasta dimineata pentru utilizatorii din mai multe tari. Cei care au conturi si pe Twitter au inreviat hashtag-ul facebookdown sub care sunt adunate de fiecare data plangerile pe aceasta tema. Facebook a picat pentru multe persoane din Europa, Asia si SUA in aceasta dimineata, 27 ianuarie, iar primele informatii pe aceasta [].

Navrom Galati se delisteaza de pe Rasdaq. Actionarii au respins ofertele de transfer pe piata reglementata sau pe sistemul alternativ de tranzactionare

Navrom Galati COVG), compania cu cea mai mare capitalizare pe piata Rasdaq, se va retrage de la tranzactionare, in contextul procesului de defiintare a acestei sectiuni a Bursei, pentru ca actionarii au respins transferul pe o alta piata, scrie Mediafax.

LIVE VIDEO. Raportul MCV: Parlamentul este reticent in aplicarea hotararilor instantelor. Vicepresedintele CE: Combaterea coruptiei, cea mai mare provocare

Raportul MCV care va fi publicat miercuri subliniaza progresele inregistrate de Romania, critica Parlamentul pentru refuzul de a ridica imunitatea unor parlamentari, considera numirea noului sef al DIICOT un test si evidentiaza coruptia unor magistrati, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Omul care ne-a dat poate cea mai mare inventie a secolului trecut a murit: Ce impact a avut Charles Townes in lume

Ai scris un CD vreodata? Ai auzit de masurat distanta folosind un laser? Omul care a inventat laserul a murit recent la varsta de 99 de ani.

Un studiu arata cea mai mare frustrare a utilizatorilor de iPhone

Un nou studiu ne arata ca lipsa posibilitatii extinderii spatiului liber la iPhone este una dintre cele mari probleme ale aparatului pentru utilizatori. Majoritatea dispozitivelor cu Android vin la pachet cu un slot de card MIcroSD de care puteti profita pentru marirea spatiului de stocare. La creatiile cu Windows Phone, situatia este impartita aproape in [].

Florin Mergea, cea mai mare surpriza de la Australian Open 2015. Tatal tenismenului: Este cel mai frumos cadou de ziua lui

Medicul chirurg Florin Mergea este tatal tenismenulului cu acelasi nume care a reusit sa produca cea mai mare supriza de la Australian Open 2015, invingand la proba de dublu, alaturi Dominic Inglot, perechea formata din fratii Bryan. Chirurgul este cel care i-a pus racheta in mana fiului sau si l-a sustinut sa practice sportul alb.

Apple a avut trimestrul trecut cel mai mare profit inregistrat vreodata de o companie: 18 miliarde dolari

Apple a anuntat un profit net de 18 miliarde dolari in trimestrul trecut, fiind cel mai mare profit trimestrial anuntat vreodata de o companie. Rezultatul excelent i se datoreaza iPhone-ului care si-a gasit peste 74 milioane de clienti in trei luni. Tim Cook a descris rezultatele ca fiind uluitoare, adaugand ca ar fi putut fi si mai bune daca nu ar fi fost problemele cu volatilitatea unor monede nationale.

Apple face istorie: cel mai mare profit trimestrial generat de o companie listata

Apple a generat in primul trimestru fiscal al companiei, incheiat pe 27 decembrie 2014, un profit net de 18,02 miliarde de dolari, generand de asemenea o crestere a vanzarilor cu 70% in China. Acesta este cel mai mare profit din istoria companiei.

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )