Libnet.ro
UNICEF

19:00

OMV Petrom anunta pentru 2015 prima pierdere de la privatizare. Compania intentioneaza sa nu dea dividende

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom anunta pentru 2015 prima pierdere de la privatizare. Compania intentioneaza sa nu dea dividende

OMV Petrom SNP) a inregistrat anul trecut o pierdere de 690 de milioane de lei, comparativ cu profit de 2,1 miliarde de lei in anul 2014, primul rezultat negativ de la privatizarea din 2004, iar conducerea si-a anuntat intentia de a a nu propune distribuirea de dividende, scrie Mediafax. Rezultatul de anul trecut a fost influentat puternic de o pierdere semnificativa inregistrata in trimestrul al patrulea, cand compania a contabilizat un cost de 1,9 miliarde de lei din ajustari de depreciere a activelor din productie, determinata de scaderea pretului petrolului, se arata intr-un raport transmis de OMV Petrom Bursei de Valori Bucuresti OMV). continuă pe Hotnews

Scaderea cotatiilor titeiului afecteaza Petrom. Compania a avut in 2015 prima pierdere de la privatizare

Grupul Petrom a inregistrat anul trecut primul rezultat negativ de la privatizarea din 2004, o pierdere de 690 de milioane de lei, comparativ cu un profit de 2,1 miliarde de lei in anul 2014, si intentioneaza sa nu distribuie dividende catre actionari, printre care se numara si statul roman, cu o detinere de peste 20%.

OMV Petrom inregistreaza primul rezultat financiar negativ de la privatizare

Producatorul de hidrocarburi OMV Petrom SNP) a inregistrat anul trecut o pierdere de 690 de milioane de lei, comparativ cu profit de 2,1 miliarde de lei in anul 2014, primul rezultat negativ de la privatizarea din 2004, iar conducerea si-a anuntat.

OMV Petrom a avut o pierdere de 690 milioane lei in 2015, primul rezultat negativ de la privatizare

OMV Petrom SNP) a inregistrat anul trecut o pierdere de 690 de milioane de lei, comparativ cu profit de 2,1 miliarde de lei in anul 2014, pierderea din 2015 fiind primul rezultat negativ de la privatizarea companiei in 2004, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

OMV Petrom a terminat de explorat Marea Neagra si priveste cu incredere la viitor

Compania OMV Petrom a finalizat campania de explorare a perimetrelor pe care le are concesionate in Marea Neagra. Decizia finala de a investi in exploatarea acestor perimetre va fi adoptata in aproximativ doi ani, daca va putea fi dovedita viabilitatea lor comerciala.

OMV Petrom a terminat de explorat Marea Neagra si priveste cu incredere la viitor

Compania OMV Petrom a finalizat campania de explorare a perimetrelor pe care le are concesionate in Marea Neagra. Decizia finala de a investi in exploatarea acestor perimetre va fi adoptata in aproximativ doi ani, daca va putea fi dovedita viabilitatea.

OMV Petrom ia in calcul reduceri de personal, in contexul pretului scazut al petrolului

OMV Petrom va implementa o serie de masuri care urmaresc limitarea cheltuielilor de capital si reducerea costurilor operationale, care ar putea duce la reduceri de personal, in contextul pretului scazut al petrolului, au declarat, reprezentantii companiei, potrivit Agerpres.

OMV Petrom ar putea reduce personalul, in contextul pretului scazut al petrolului

OMV Petrom va implementa o serie de masuri care urmaresc limitarea cheltuielilor de capital si reducerea costurilor operationale, care ar putea duce la reduceri de personal.

RWE nu acorda dividende pentru 2015

RWE AG, al doilea mare producator de utilitati din Germania, a decis sa suspende dividendele pentru 2015, pentru actiunile obisnuite, dupa ce a suferit deprecieri de 3 miliarde de euro 3,4 miliarde de dolari), care i-au adus companiei primele pierderi anuale din 2013 pana acum.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )