Libnet.ro
UNICEF

18:15

OMV Petrom a inregistrat in 2017 un profit de 2,49 miliarde lei, mai mult decat dublu fata de 2016

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom a inregistrat in 2017 un profit de 2,49 miliarde lei, mai mult decat dublu fata de 2016

OMV Petrom a inregistrat anul trecut un profit de 2,49 miliarde lei, fiind mai mult decat dublu fata de 2016 cand acesta a fost de 1,04 miliarde lei, potrivit unui raport al companiei. Pe baza rezultatelor preliminare si a fluxului de trezorerie extins foarte bun realizate in 2017, directoratul companiei propune un dividend in valoare de 0,020 lei/actiune pentru anul financiar 2017, in crestere cu 33% fata de anul anterior, ceea ce implica o rata de distribuire din profitul net de 45%. Propunerea finala privind dividendul va fi supusa aprobarii de catre Consiliul de Supraveghere si AGA din aprilie, a declarat Mariana Gheorghe, CEO al OMV Petrom S. continuă pe Hotnews

OMV Petrom, bilant 2017. Ce vanzari si profit a inregistrat anul trecut

OMV Petrom a inregistrat anul trecut un profit net CCA excluzand elemente speciale atribuibile actionarilor in valoare de 2. 488 mil lei, cu 114 % mai mare comparativ cu 2016 1. 162 mil lei).

Grupul OMV Petrom a raportat un profit net atribuibil actionarilor de 2,491 miliarde lei in 2017

ACTUALIZARE: 14:30 Mariana Gheorghe: Avem rezerve de petrol si gaze pentru inca zece ani OMV Petrom, unul din cei doi mari producatori de gaze din Romania si cel mai mare producator de titei din tara, are suficiente rezerve de petrol si gaze incat sa ajunga consumului la nivel national pentru urmatorii zece ani, a declarat astazi Mariana Gheorghe, directorul general al grupului, la ultima sa conferinta de presa in aceasta functie. ------- Profitul net atribuibil actionarilor OMV Petrom a fost de 2,491 miliarde lei in 2017, comparativ cu 1,043 miliarde lei in 2016, potrivit unui comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Grupul OMV Petrom a raportat un profit net atribuibil actionarilor de 2,491 miliarde lei in 2017

Profitul net atribuibil actionarilor OMV Petrom a fost de 2,491 miliarde lei in 2017, comparativ cu 1,043 miliarde lei in 2016, potrivit unui comunicat de presa remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Profitul OMV Petrom a crescut cu 140%, anul trecut, la 2,49 miliarde de lei

Profitul net al OMV Petrom a crescut impresionant, anul trecut, cu 140%, pana la valoarea de 2,49 miliarde de lei, fata de 1,04 miliarde de lei in 2016.

ExxonMobil si OMV Petrom vor extrage 6 miliarde de metri cubi de gaze pe an din Marea Neagra

ExxonMobil si OMV Petrom vor extrage 6 miliarde de metri cubi de gaze pe an din blocul Neptun din Marea Neagra, din 2020-2021, iar Romania va produce in total 18-20 de miliarde de metri cubi de gaze, daca vor fi dezvoltate toate proiectele din Marea Neagra, a declarat, ieri, Sorin Gal, director general in cadrul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM), citat de Agerpres.

OMV Petrom a participat la licitatia pentru transportul gazelor prin BRUA, insa a pierdut in fata a trei companii din Ungaria/ Pentru gazele din Marea Neagra sunt cautate alternative de vanzare in tari precum Moldova, Ucraina, Bulgaria si Turcia

OMV Petrom a participat la licitatia organizata de companiile de transport al gazelor din Romania si Ungaria Transgaz si FGSZ) pentru rezervarea unei capacitati de transport al gazelor de aproximativ 4 miliarde mc gaze/an, prin conducta BRUA, insa a pierdut in fata a trei companii unguresti. In acest moment, OMV Petrom cauta si alte destinatii de export al gazelor din Marea Neagra, fiind luate in calcul tari precum Moldova, Ucraina, Bulgaria si Turcia. O varianta analizata de companie este posibilitatea de a transporta gazele prin conductele de tranzit existente, care leaga Romania de Ucraina si de Bulgaria. In plus, reprezentantii companiei spera ca Austria sa revina in proiectul BRUA. Desi OMV Petrom investeste impreuna cu ExxonMobil in Marea Neagra, cele doua companii vor fi concurente in privinta vanzarilor pe piata gazelor.

ANRM: ExxonMobil si OMV Petrom vor extrage 6 miliarde de metri cubi de gaze pe an din Marea Neagra

Sorin Gal, director general in cadrul Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) a declarat marti ca ExxonMobil si OMV Petrom vor extrage 6 miliarde de metri cubi de gaze pe an din blocul Neptun din Marea Neagra, din 2020-2021. Daca vor fi dezvoltate toate proiectele din Marea Neagra, Romania va produce in total 18-20 de miliarde de metri cubi de gaze, mai spune oficialul, scrie Agerpres.

OMV-Petrom a descoperit un nou zacamant de hidrocarburi in Romania! Nu stim cat de mare este, dar rezultatele sunt incurajatoare!

OMV-Petrom, cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est si unul dintre cei doi mari producatori de gaze romanesti a anuntat, astazi, descoperirea unui nou zacamant de gaze.

OMV Petrom: Gazul din Marea Neagra va fi vandut si tarilor vecine. Au inceput negocierile!

OMV Petrom ar putea exporta tarilor vecine gazele care vor fi extrase din Marea Neagra. Si asta dupa ce compania a pierdut licitatia pentru rezervarea de capacitate pe conducta spre Ungaria. Am inceput sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )