Libnet.ro
UNICEF

19:30

ONU solicita 187 de milioane de dolari pentru ajutorarea celor 250.000 de persoane stramutate din Gaza

Antena3 Antena3,
ONU solicita 187 de milioane de dolari pentru ajutorarea celor 250.000 de persoane stramutate din Gaza

Seful Agentiei ONU pentru ajutorarea refugiatilor palestinieni UNRWA) Pierre Krahenbuhl a declarat marti, la Amman, ca este nevoie de 187 de milioane de dolari pentru a veni in ajutorul celor 250. 000 de persoane. continuă pe Antena3

Banca Mondiala promite un ajutor de 200 milioane de dolari pentru tarile afectate de epidemia de Ebola

Banca Mondiala va mobiliza de urgenta 200 milioane de dolari pentru a ajuta Guineea, Liberia si Sierra Leone sa tina sub control epidemia de Ebola, se arata intr-un comunicat al institutiei. Presedintele.

Analiza HotNews.ro Ce a primit statul roman la 8 luni dupa ce a iertat Rompetrol de datoria de 600 milioane dolari? Nimic

Guvernul Ponta s-a luptat aproape un an sa dea o forma legala memorandumului privind Rompetrol prin care statul renunta la recuperarea creantei de 600 milioane de dolari. Victor Ponta spunea adesea ca cei care contesta legalitatea unui astfel de demers se opun, de fapt, unui mare proiect de investitii. De atunci au trecut 8 luni, iar singurul efect al memorandumului a fost ca Rompetrol a scapat de litigiile cu statul a caror miza erau cele 600 milioane dolari. In rest, statul nu s-a ales cu nimic: nici cu cedarea unor actiuni contra 200 milioane de dolari, nici cu fond de investitii de 1 miliard de dolari. Dimpotriva, doar a pierdut sansa de a recupera, la un moment dat, 600 milioane dolari. UPDATE Departamentul pentru Energie sustine ca a primit, saptamana trecuta, mandat din partea Guvernului sa infiinteze compania de stat care va participa in numele statului in fondul de investitii.

Oficial al Bancii Ucrainei, retinut intr-o presupusa frauda de 170 milioane dolari

Procuratura ucraineana l-a retinut de Boris Prihodko, director adjunct in banca centrala de la Kiev, pe fondul suspiciunilor de implicare intr-un furt de peste 170 de milioane dolari - fonduri de la stat.

NEPI: Majorare de capital cu 80 milioane euro pentru proiecte imobiliare

Fondul de investitii NEPI va face o majorare de capital in valoare de 80 milioane euro pentru finantarea proiectelor imobiliare.

Bernie Ecclestone a platit 100 de milioane de dolari catre justitia germana pentru a scapa de inchisoare

Bernie Ecclestone boss-ul Formulei 1) a platit o suma record pentru justitia germana 100 de milioane de dolari) pentru a scapa de inchisoare, informeaza Reuters. Omul de afaceri era acuzat de dare de mita, iar procurorii germani au acceptat sa inchida dosarul, dupa ce Bernie a virat cele 100 de milioane de dolari.

PetroChina va plati peste un miliard de dolari pentru preluarea zacamantului Dover

Gigantul petrolier de stat PetroChina intentioneaza sa plateasca peste un miliard de dolari pana la sfarsitul lunii septembrie pentru finalizarea preluarii zacamantului de nisip petrolifer Dover de la firma canadiana Athabasca Oil Corp. , conform unor surse anonime citate de Reuters.

Profit de 212,1 milioane lei pentru Banca Transilvania, in primul semestru

Banca Transilvania a inregistrat in primul semestru un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului 2013, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

BNR plateste 2,3 milioane euro pentru renovarea conacului unui fost guvernator din perioada interbelica

BNR vrea sa renoveze un conac din comuna Pausesti-Maglasi, judetul Valcea, care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernator al bancii centrale in perioada interbelica, si estimeaza ca va plati pentru acest proiect pana la 10,2 milioane lei 2,3 milioane euro), inclusiv TVA, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )