Libnet.ro
UNICEF

05:45

Profit de 212,1 milioane lei pentru Banca Transilvania, in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 212,1 milioane lei pentru Banca Transilvania, in primul semestru

Banca Transilvania a inregistrat in primul semestru un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului 2013, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii. continuă pe Ziarul Bursa

Banca Transilvania isi mareste profitul dupa ce scoate noi credite neperformante din bilant

Banca Transilvania TLV) a consemnat in primul semestru un profit net de 212,1 milioane lei, in crestere cu 17,7% fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar activele au urcat cu 5,7%, la 33,89 miliarde lei, in contextul scoaterii din bilant a unor.

Banca Transilvania a facut un profit de peste 212 milioane de lei in prima jumatate de an

Banca Transilvania a inregistrat un profit brut de 246,1 milioane lei dupa prima jumatate de an, mai mare cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului 2013. Profitul net a urcat la 212,1 milioane lei. La sfarsitul primelor sase luni ale acestui an, activele bancii totalizeaza 33. 899 milioane lei, soldul creditelor este cu 3,8% mai mare decat era la finalul anului 2013, iar totalul resurselor atrase de la clienti este cu peste 4% peste nivelul de la sfarsitul anului 2013; nivelele atinse sunt peste cifrele bugetate, au transmis luni oficialii bancii transilvane. In primul semestru din 2014 au fost acordate, atat companiilor, cat si persoanelor fizice, peste 66. 300 de credite noi, in valoare totala de 5. 200 milioane lei, mai arata acestia.

Banca Transilvania, profit brut de peste 240 milioane lei

Banca Transilvania BT) a inregistrat in semestrul I din 2014 un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% fa and ta de aceea and si perioada a anului trecut, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Argus Constanta va imprumuta 70 milioane de lei de la Banca Transilvania

Producatorul de ulei alimentar Argus Constanta UARG), detinut de SIF Oltenia, va contracta un credit de 70 de milioane de lei 15,8 milioane de euro) pe 12 luni de la Banca Transilvania TLV), imprumut destinat cumpararii de materie prima.

Dafora scoate la vanzare active de 30 milioane lei

Compania de foraj petrolier Dafora din Medias simbol: DAFR), controlata de omul de afaceri Gheorghe Calburean, intentioneaza sa vanda active care nu and tin de activitatea sa de baza in valoare de 29,8 milioane lei 6,7 milioane euro) , potrivit unui anun and t remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

BNR plateste 2,3 milioane euro pentru renovarea conacului unui fost guvernator din perioada interbelica

BNR vrea sa renoveze un conac din comuna Pausesti-Maglasi, judetul Valcea, care a apartinut lui Mihail Oromolu, guvernator al bancii centrale in perioada interbelica, si estimeaza ca va plati pentru acest proiect pana la 10,2 milioane lei 2,3 milioane euro), inclusiv TVA, transmite Mediafax.

ANPC a pus piciorul in prag: amenda de 5.000 de lei pentru ca UPC a incercat sa creasca preturile fara acceptul clientilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat operatorul telecom UPC Romania cu 5. 000 de lei, pentru ca aceasta a incercat sa creasca preturile abonamentelor fara a obtine in prealabil acceptul clientilor sai. Totodata, ANPC a.

ANPC a amendat UPC cu 5.000 lei pentru ca a incercat sa creasca preturile fara acceptul clientilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat compania UPC Romania cu 5. 000 de lei, pentru ca aceasta a incercat sa creasca preturile abonamentelor fara a obtine in prealabil acceptul clientilor sai, informeaza Mediafax. UPC a anuntat in 23 iulie ca pachetul Extra Fotbal, ce include Look TV, postul care va difuza meciurile din Liga 1, va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar si explicit al clientilor sai incepand din luna august. Initial, pachetul a fost oferit gratuit clientilor de televiziune digitala ai UPC in luna iulie si contra cost, in mod automat, incepand din august. Cei care nu erau interesati de acest pachet aveau optiunea de a denunta unilateral contractul.

UPDATE2 Mediafax: ANPC a amendat UPC cu 5.000 lei pentru ca a incercat sa creasca preturile fara acceptul clientilor/UPC: Aceasta sanctiune se refera la un aspect distinct si nu la majorarea pretului/ANPC: Am amendat UPC cu 5000 de lei pentru promovarea

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) a amendat compania UPC Romania cu 5. 000 de lei, pentru ca aceasta a incercat sa creasca preturile abonamentelor fara a obtine in prealabil acceptul clientilor sai, informeaza Mediafax. UPC a anuntat in 23 iulie ca pachetul Extra Fotbal, ce include Look TV, postul care va difuza meciurile din Liga 1, va fi tarifat doar cu acordul prealabil, clar si explicit al clientilor sai incepand din luna august. Initial, pachetul a fost oferit gratuit clientilor de televiziune digitala ai UPC in luna iulie si contra cost, in mod automat, incepand din august. Cei care nu erau interesati de acest pachet aveau optiunea de a denunta unilateral contractul. UPDATE 1 UPC sustine intr-un punct de vedere transmis HotNews. ro ca aceasta sanctiune se refera la un aspect distinct si nu la majorarea pretului, fara a preciza clar pentru ce a fost sanctionataUPDATE 2 ANPC a precizat pentru HotNews. ro ca a sanctionat contraventional UPC Romania cu amenda de 5. 000 de lei si masura de incetare a practicii comerciale incorecte de promovare, prin intermediul pliantelor publicitare, a serviciilor si produselor proprii adresate consumatorilor care sunt abonati ai altor furnizori de cablu.

UPDATE. Compania UPC, amendata cu 5.000 de lei, pentru introducerea optiunii Extra Fotbal in grila de programe a abonatilor, fara acordul lor prealabil. Vezi pozitia UPC

Compania UPC Romania a fost amendata cu 5. 000 de lei, pentru ca a introdus optiunea Extra Fotbal in grila de programe a abonatilor, fara sa incecerce sa obtina in prealabil acceptul clientilor, au confirmat reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Protectia Cosumatorilor pentru Romania libera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )