Libnet.ro
UNICEF

01:06

Opel Karl va inlocui Opel Agila, din 2015. Motorul 2.0 CDTi primeste imbunatatiri

Hotnews Hotnews,
 Opel Karl va inlocui Opel Agila, din 2015. Motorul 2.0 CDTi primeste imbunatatiri

Opel a anuntat ca in 2015 va lansa un nou model de intrare in gama, denumit Opel Karl, care va inlocui Opel Agila. Vauxhall, marca omoloaga a Opel pentru piata britanica, va comercializa modelul Karl sub numele Viva. Opel a anuntat de asemenea ca popularul motor 2. 0 CDTi a primit imbunatatiri. continuă pe Hotnews

Wizz Air va ateriza la Iasi la finalul anului, iar din 2015 va aduce inca un avion la Bucuresti

Wizz Air , cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, va opera din Iasi din decembrie spre Treviso, Milano Bergamo si Londra Luton, iar din 2015 va aduce la Bucuresti cea de-a noua aeronava, flota urmand sa ajunga la 17 unitati.

Razvan Nicolescu: Vrem CE Oltenia pe Bursa in primul semestru din 2015

Complexul Energetic CE) Oltenia va fi urmatoarea companie de stat care va fi listata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), Hidroelectrica urmand sa se listeze in cel de-al doilea semestru din 2015, potrivit ministrului delegat pentru energie, Razvan.

Opel Karl

Noua generatie a modelului Opel Corsa si elegantul Opel ADAM cu 3 usi sunt pe cale sa primeasca un nou membru in grupul lor.

Se pun in vanzare biletele pentru meciurile Romaniei de la Cupa Mondiala de Rugby din 2015

Biletele la meciurile pe care Romania le va sustine la Cupa Mondiala de rugby vor fi puse in vanzare pe 12 septembrie. Preturile tichetelor sunt cuprinse intre 15 si 185 de lire sterline.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )