Libnet.ro
UNICEF

11:30

US Open: Florin Mergea, eliminat in turul doi la dublu

Hotnews Hotnews,
 US Open: Florin Mergea, eliminat in turul doi la dublu

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja Romania/Croatia) a fost eliminata, sambata, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe Hotnews

Florin Mergea, eliminat in primul tur la dublu mixt la US Open

Perechea Florin Mergea/Elina Svitolina Romania/Ucraina) a fost eliminata, joi, in primul tur al probei de dublu mixt de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al .

US Open: Niculescu merge mai departe la dublu, Florin Mergea, eliminat la dublu mixt

Una calda, alta rece pentru Monica Niculescu. Eliminata la simplu, Niculescu s-a calificat in turul doi al probei de dublu unde face pereche cu Caroline Garcia. in schimb, Florin Mergea si partenera sa de dublu mixt, Elina Svitolina, au fost eliminati din runda inaungurala.

Monica Niculescu, eliminata in turul doi la dublu la US Open

Perechea Monica Niculescu/Caroline Garcia Romania/Franta) a fost eliminata, sambata, in turul doi al probei de dublu la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei.

US Open: Sorana Cirstea eliminata si la dublu

Perechea Sorana Cirstea/Pauline Parmentier a pierdut, in turul doi, cu 2-6, 2-6, in fata cuplului Alla Kudriavteva/Anastasia Rodionova, cap de serie numarul 9.

US Open: Sorana Cirstea, eliminata si la dublu

Perechea Sorana Cirstea/Pauline Parmentier a pierdut, in turul doi, cu 2-6, 2-6, in fata cuplului Alla Kudriavteva/Anastasia Rodionova, cap de serie numarul 9.

US Open: Sorana Cirstea a fost eliminata in turul doi de Eugenie Bouchard

Sorana Cirstea, locul 80 WTA, a fost eliminata, joi, in turul doi la US Open, ultimul Grand Slam al anului, dupa ce a fost invinsa de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie numarul 7, scor 6-2, 6-7 4/7),.

Udrea: Ar fi bine daca domnul Iohannis ar veni sa ma sustina, pentru ca evident nu va intra in turul doi

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, sustine ca ar fi bine daca liderul PNL Klaus Iohannis ar veni si ar sustine candidatura ei la prezidentiale. Ea a subliniat astfel ca acesta nu va intra in turul doi al.

Sorana Cirstea eliminata in turul doi al probei de dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Pauline Parmentier Romania/Franta) a ratat, sambata, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Sorana Cirstea eliminata in turul doi al probei de dublu, la US Open

Perechea Sorana Cirstea/Pauline Parmentier Romania/Franta) a ratat, sambata, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu feminin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cirstea si.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )