Libnet.ro
UNICEF

12:00

US Open: Marius Copil a fost eliminat din competitie

România Liberă România Liberă,
US Open: Marius Copil a fost eliminat din competitie

Marius Copil a fost eliminat in turul al doilea al Openului Statelor Unite, ultimul turneu de Mare S. continuă pe România Liberă

Marius Copil trece in premiera de turul inaugural la US Open

Prezent pentru a treia oara consecutiv pe tabloul principal de la US Open, Marius Copil s-a calificat in premiera in turul 2.

US Open: Marius Copil, calificat in premiera in turul al doilea de la Flushing Meadows

Tenismenul Marius Copil, locul 93 ATP, l-a invins, in noaptea de marti spre miercuri, cu scorul de 6-3, 5-7, 7-6 11), 4-6, 6-1, pe francezul Ugo Humbert, locul 63 ATP, calificandu-se pentru prima data in cariera in turul al doilea al US Open.

Marius Copil, invins clar de Gael Monfils in turul al doilea al US Open

Marius Copil, locul 93 ATP, a fost invins, in noaptea de joi spre vineri, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-2, de francezul Gael Monfils, locul 13 ATP si cap de serie numarul 13, in turul al doilea al US Open.

US Open: Sorana Cirstea o bate in doua seturi pe Siniakova, iar Marius Copil avanseaza in premiera in turul 2, dupa o partida care a durat peste 4 ore

Amandoi sportivii romani s-au calificat in turul al doilea de la US Open, dar dupa doua meciuri cu o desfasurare contrastanta. Daca Sorana Cirstea s-a chinuit doar in primul set, castigat 7-5, cu cehoaica Siniakova, rezolvandu-l repede pe cel de-al doilea, Marius Copil a avut nevoie de 4 ore si 18 pentru a-l depasi pe francezul Humbert.

Marius Copil, in turul secund la US Open

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat in premiera in runda a doua a turneului US Open, ultimul.

Dan Dumitrescu, fost politist din Caracal: Am fost in fata casei lui Gheorghe Dinca pentru a fluidiza traficul. N-am pazit casa nimanui

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca urmare.

ALERTA PE AEROPORTUL DIN MUNCHEN: Toti pasagerii au fost intorsi din drum, iar zborurile AMANATE

Alerta desecuritate pe aeroportul din Munchen, Germania. O persoana a trecut prin punctul de control fara sa fi fost examinata corespunzator, informeaza dpa potrivitAgerpres. Din aceasta cauza,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )