Libnet.ro
UNICEF

09:00

US Open: Prima reactie a Simonei Halep, dupa eliminarea Sabinei Lisicki. Ce a ingrijorat-o cel mai mult!

România Liberă România Liberă,
US Open: Prima reactie a Simonei Halep, dupa eliminarea Sabinei Lisicki. Ce a ingrijorat-o cel mai mult!

Am avut de muncit serios in acest meic. A fost o partida de mare lupta. La un moment dat am fost un pic ingrijorata din cauza piciorului, pentru ca am avut o durere destul de mare, dar am stiut ca nu trebuie sa renunt. Eu ma simt destul . continuă pe România Liberă

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in OPTIMILE US Open 2015. Cui i-a multumit pentru victorie

Simona Halep, a doua favorita a turneului, a spus, dupa calificarea in optimile US Open, pentru a doua oara in cariera sa, ca se bucura mai ales ca a terminat in doar doua seturi deoarece duminica urmeaza un nou meci la dublu mixt.

US Open: Avancronica meciului Simonei Halep din optimi. incepe adevaratul TEST

Simona Halep, cap de serie numarul 2, si-a egalat cea mai buna performanta la US Open, dupa ce s-a calificat in optimi. Pentru romanca adevaratul test abia de acum va incepe.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in optimi la US Open

Sunt foarte fericita de jocul meu in aceasta seara, a fost prima data cand am jucat in sesiunea de seara, dar am incercat sa-mi fac jocul. E frumos sa joc maine la mixt-dublu, e prima data cand fac asta,.

Mesajul Simonei Halep pentru Horia Tecau

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, i-a multumit, vineri, lui Horia Tecau pentru prima victorie obtinuta chiar la prima lor colaborare, in turul inaugural al probei de dublu mixt de la US Open, scrie Mediafax.

Sabine Lisicki, adversara Simonei Halep in optimile US Open

Jucatoarea germana de tenis Sabine Lisicki, locul 24 WTA, va fi adversara romancei Simona Halep in optimile de finala ale US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, scrie Agerpres. in turul 3, Lisicki a.

Dedicatie speciala pentru Simona Halep, dupa meciul de sambata de la US Open: in difuzoarele arenei s-a auzit piesa Dragostea din tei a trupei O-Zone

Simona Halep a primit o dedicatie speciala de la DJ-ul de pe Arthur Ashe Stadium, dupa meciul cu Shelby Rogers, scrie prosport. ro. Novak Djokovic a adus pe teren un spectator din tribune pentru a dansa Gangnam.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )