Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mesajul Simonei Halep pentru Horia Tecau

Antena3 Antena3,
Mesajul Simonei Halep pentru Horia Tecau

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, i-a multumit, vineri, lui Horia Tecau pentru prima victorie obtinuta chiar la prima lor colaborare, in turul inaugural al probei de dublu mixt de la US Open, scrie Mediafax. continuă pe Antena3

Simona Halep si Horia Tecau, debut fulminant la dublu mixt

Pentru prima data impreuna intr-o competitie de dublu mixt, Simona Halep si Horia Tecau au avut un debut mai mult decat convingator la US Open.

Simona Halep si Horia Tecau s-au calificat in turul doi la dublu mixt la US Open

Jucatorii romani imona Halep si Horia Tecau au debutat cu dreptul in proba de dublu mixt a turneului american de la US Open.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, inceputul relatiei, cu zambetul pe buze

La primul meci de dublu mixt din cariera, Simona Halep a avut mari emotii, pe care le-a depasit cu ajutorul lui Horia Tecau. Cei doi ar putea juca impreuna si la Olimpiada de la Rio.

Halep a jucat pentru prima data un meci la mixt, alaturi de Horia Tecau. Spectatori romani, zambete si o atmosfera destinsa, reteta unei partide excelente

Horia Tecau si Simona Halep au jucat, joi seara, un meci impotriva echipei David Marrero/Arantxa Parra Santonja, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows. Spectatori majoritar romani, atmosfera destinsa.

US Open: Cine sunt adversarii echipei Simona Halep - Horia Tecau, in primul tur la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau va intalni cuplul spaniol Arantxa Parra Santoja/David Marrero, in primul tur al probei de dublu mixt de la US Open.

Halep a ramas blocata la intrebarea unui jurnalist dupa meciul alaturi de Horia Tecau: Scuze?

Simona Halep a avut parte de un moment incredibil la conferinta de presa pe care a organizat-o dupa calificarea in turul doi de la dublu-mixt, alaturi de Horia Tecau, scrie ziare. com. Desi evolueaza la cel mai inalt.

Simona Halep, despre meciul alaturi de Horia Tecau: A fost incredibil ce-am trait. Ne stim cam de 20 de ani, poate vom juca si la Olimpiada impreuna

Horia Tecau si Simona Halep au jucat, joi seara, un meci impotriva echipei David Marrero/Arantxa Parra Santonja, pe Terenul 6 din complexul de la Flushing Meadows, din cadrul turneului US Open. Simona a declarat ca.

US Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu masculin

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul doi al probei masculine de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Drumul GREU al Simonei Halep spre un titlu la US Open. Cine sunt adversarele DIFICILE din traseul sau!

Simona Halep, a doua favorita a turneului US Open, are parte de un traseu aparent usor la US Open, dupa ce mai multe favorite au fost eliminate sau au abandonat. Cu toate acestea pe jumatatea sa de tablou se afla cateva jucatoare care pot pune probleme, in ciuda locului ocupat in clasament.

US Open: Alize Cornet, eliminata - Inca o favorita de pe partea de tablou a Simonei Halep a parasit competitia

Alize Cornet, favorita numarul 27, a parasit competitia de la US Open inca din primul tur, jucatoarea din Franta fiind eliminata de Kurumi Nara locul 82 WTA, din Japonia). Cornet ar fi putut sa o intalneasca in turul trei pe Simona Halep, Alize aflandu-se pe aceeasi parte de tablou cu Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )