Libnet.ro
UNICEF

22:30

Opiniile expertilor privind Orientul Mijlociu si intalnirea ministrilor de Externe la Bruxelles

România Liberă România Liberă,
Opiniile expertilor privind Orientul Mijlociu si intalnirea ministrilor de Externe la Bruxelles

Ellie Geranmayeh: Europa nu isi poate permite sa absoarba costurile unui conflict extins in Orientul. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, previziune incredibila privind criza din Orientul Mijlociu: Apelul lui Trump va ramane fara rezultat

Traian Basescu este de parere ca solicitarea presedintelui american Donald Trump ca NATO sa se implice mai mult in procesul de pace din Orientul Mijlociu va ramane fara efect si asta deoarece europenii nu sunt pregatiti sa iasa din confortul lor.

Klaus Iohannis despre o mai mare implicare in Orientul Mijlociu: Romania este interesata sa faca parte din statele care se ocupa si de actiuni de reconstructie (VIDEO)

Romania ar fi interesata sa faca parte din randul statelor care se ocupa de actiuni de reconstructie implicare, in situatia in care NATO se va implica mai mult in Orientul Mijlociu, a declarat presedintele.

Donald Trump propune extinderea NATO spre Orientul Mijlociu, in contextul tensiunilor SUA-Iran

Presedintele SUA, Donald Trump, a declarat ca sprijina extinderea Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord astfel incat sa includa si tari din Orientul Mijlociu, in timp ce SUA incearca sa-si reduca prezenta militara in lume.

ANALISTII: BVB nu va ramane neafectata de conflictele din Orientul Mijlociu, dar va reactiona cu intarziere

Piata noastra de capital nu va ramane neafectata de conflictele din Orientul Mijlociu, dar cel mai probabil va reactiona cu intarziere, fiind mai putin expusa evenimentelor din plan international decat alte piete externe, mai dezvoltate, au spus analistii consultati de Ziarul BURSA. Acestia au subliniat ca, totusi, in cazul unor evenimente de amploare, actiunile listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) vor fi afectate, dar nu de evenimentele in sine, ci de reactia sa fata de evolutiile altor piete financiare.

Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu

Criza din Orientul Mijlociu scoate la iveala mici razboaie ale declaratiilor si a reactiilor. Acelasi lucru s-a intamplat si intre cvedeta Antena 1, Dan Negru si unul din cei mai cunoscuti reporteri, Adelin Petrisor. Adelin Petrisor, replica dura pentru Dan Negru, dupa declansarea crizei din Orientul Mijlociu inceputul de an ne-a adus criza din Orientul .

Trump vrea extinderea NATO in Orientul Mijlociu

Presedintele american Donald Trump a pledat joi pentru extinderea NATO, chiar si in tari din Orientul Mijlociu, transmite Reuters.

Trump crede ca NATO ar trebui sa se extinda pentru a include si Orientul Mijlociu

Presedintele american Donald Trump a spus joi ca sprijina extinderea NATO pentru a include tari din Orientul Mijlociu, relateaza Reuters.

Mircea Geoana: NATO are potentialul de a contribui suplimentar la stabilitatea in Orientul Mijlociu

NATO ramane vigilent si in Orientul Mijlociu are potentialul de a contribui mai mult la stabilitatea regionala si la lupta impotriva terorismului, a scris joi pe pagina sa de Facebook secretarul general-adjunct al Aliantei Nord-Atlantice, Mircea Geoana, dupa ce a participat, la Bruxelles, la prima intalnire intre secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, si premierul roman Ludovic Orban.

Iohannis: Se pot examina cai pentru ca NATO sa se implice mai mult in Orientul Mijlociu si in combaterea terorismului (VIDEO)

Am asistat la agravarea situatiei de securitate din Orientul Mijlociu, iar solutia este ca eforturile comune de reconstructie din Irak sa continue, la fel si lupta noastra impotriva terorismului, a declarat.

JENS STOLTENBERG SI DONALD TRUMP: Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista

Presedintele SUA Donald Trump si secretarul general al NATO Jens Stoltenberg au convenit, intr-o convorbire telefonica, ca Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )