Libnet.ro
UNICEF

10:46

Opozantul rus Boris Nemtov a fost ucis pentru afirmatiile sale antirusesti si antimusulmane

B1 B1,
Opozantul rus Boris Nemtov a fost ucis pentru afirmatiile sale antirusesti si antimusulmane

Opozantul rus Boris Nemtov a fost lichidat pentru afirmatiile sale antirusesti si antimusulmane, cu precadere cele referitoare la Ucraina, potrivit declaratiei lui Anzor Gubasev, unul dintre suspectii. continuă pe B1

Asasinul lui Nemtov explica de ce l-a ucis. Cu ce l-a iritat opozantul rus

Opozantul rus Boris Nemtov a fost lichidat pentru afirmatiile sale antirusesti si antimusulmane, a declarat Anzor Gubasev, unul dintre suspectii arestati in dosarul privind uciderea politicianului.

Ucigasul lui Boris Nemtov vorbeste. De ce a fost lichidat opozantul regimului de la Kremlin

Opozantul rus Boris Nemtov a fost lichidat pentru afirmatiile sale antirusesti s antimusulmane, a declarat Anzor Gubasev, unul dintre suspectii arestati in dosarul privind uciderea politicianului, in timpul.

Manuel Valls plateste pentru afirmatiile CONTROVERSATE despre romi. Premierul francez, citat in instanta

Premierul Frantei, Manuel Valls, a fost citat pentru joi dupa-amiaza la o instanta din Paris, dupa declaratii controversate despre romi din Romania si Bulgaria.

Crima infioratoare in Buzau. Un batran a fost UCIS cu cruzime de patru talhari

Un batran de 79 de ani, din localitatea Vintila Voda, a fost omorat cu cruzime de catre patru barbati surprinsi la furat. Batranul a fost gasit de catre vecini sub un sopron, cu mainile si picioarele legate, cu un calus in gura si cu fata zdrobita.

Ministerul Educatiei: Aproape 6.000 de candidati au lipsit la proba de limba romana, iar 74 de elevi au fost eliminati pentru frauda

Aproape 6. 000 de candidati, inscrisi la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat, au lipsit, iar 74 de elevi au fost eliminati din examen pentru frauda sau tentativa de frauda, informeaza Ministerului.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a fost retinut pentru 24 de ore: Edilul este implicat intr-un dosar de abuz in serviciu

George Scripcaru, primarul Brasovului a fost retinut luni seara pentru 24 de ore in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, informeaza B1 TV. Retinerea edilului vine dupa o ora si jumatate de audieri,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )