Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oprisan: Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD. Motivul pentru care a propus invalidarea listelor imi scapa

Adevărul Adevărul,
Oprisan: Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD. Motivul pentru care a propus invalidarea listelor imi scapa

Marian Oprisan a declarat ca Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD si nu intelege motivul pentru care a propus Consiliului Politic National invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Acesta a adaugat ca nici nu a vrut sa candideze pentru un loc la Senat, insa primarii, colegii din organizatia social-democrata au decis, cu unanimitate de voturi lista de candidati. continuă pe Adevărul

Florin Citu: PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei!

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei, a scris demnitarul liberal, pe Facebook. Ce.

Medicii din Spania, protest disperat in plina pandemie de COVID-19. Care a fost motivul pentru care au aparut imbracati doar in lenjerie intima

Pandemia de COVID-19 a luat amploare in toata Europa, iar medicii au ajuns la capatul puterilor si al rabdarii. Dupa ce cazurile de coronavirus au explodat din nou, medicii rezidenti din Barcelona au facut un protest neobisnuit. Acestia au cerut ajutor imbracati in cel mai sumar mod cu putinta. Motivul este cu totul si cu .

Motivul pentru care Gerrard este obligat sa apeleze iar la Ianis Hagi. Ce se intampla la Rangers

Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve in Old Firm Derby, pe care Glasgow Rangers l-a castigat spectaculos. A fost 2-0 pe terenul rivalei Celtic, datorita dublei reusite de Connor Goldson. Steven Gerrard a ales sa nu il foloseasca nici macar un minut pe internationalul roman. Desi acesta este cel mai bun pasator .

Marian Oprisan va deschide lista PSD Vrancea pentru Senat la alegerile parlamentare

Marian Oprisan, fost presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, va deschide lista PSD din acest judet pentru Senat la alegerile parlamentare din 6 decembrie, se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei.

Marcel Ciolacu: Lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern, cea mai mare problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii Rectorul UMF Targu Mures, pe lista PSD la alegerile parlamentare (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Marcel Ciolacu: Liberalii lucreaza de zor la simulari pentru a majora TVA-ul. Preturile vor creste pana la cer si peste un milion de romani vor ajunge sub pragul saraciei

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat PNL ca i-a mintit pe romani in privinta majorariisalariilor pentru profesori si a pensiilor, iar acum mint in legatura cu taxele si impozitele. Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Noi consideram ca lipsa cronica de specialisti in actualul Guvern este cea mai problema a Romaniei. Scenariul rosu pentru Bucuresti dovedeste lipsa totala de solutii (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a lansat noi critici catre Guvernul Orban, pe care l-a acuzat de o lipsa cronica de specialisti. Liderul social-democratilor sustine ca toate deciziile Guvernului nu au.

Marcel Ciolacu: Acest Guvern incompetent va minte din nou. Vor aduce urgia economica!

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, acuza Guvernul ca pregateste masuri de austeritate economica si o .

MARCEL CIOLACU: Nici astazi Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, ca nici cu aceasta ocazie seful statului nu a propus vreo masura pentru combaterea pandemiei.

Marcel Ciolacu: Pe listele PSD nu o sa candideze la alegerile parlamentare 2020 nicio persoana care este trimisa in judecata

Consiliul Politic National al PSD a decis ca pe listele partidului sa nu existe candidati care au fost trimisi in judecata, iar presedintii de organizatii fac un nou control al persoanelor propuse, pentru a nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )