Libnet.ro
UNICEF

05:00

Opt ani de austeritate, criza din Grecia ramane

Adevărul Adevărul,
Opt ani de austeritate, criza din Grecia ramane

In 2005, Atena a adoptat primul buget de austeritate. Dupa opt ani si doua imprumuturi de urgenta in valoare de peste 230 de miliarde de euro, statul cel mai probabil va avea nevoie de inca o restructurare a datoriei. continuă pe Adevărul

Zeci de mii de angajati din Grecia au intrat in greva, denuntand noile masuri de austeritate

Zeci de mii de angajati ai sectorului bugetar din Grecia au intrat in greva luni pentru a denunta noile masuri de austeritate negociate cu creditorii internationali, informeaza AFP. Aproximativ.

Zeci de mii de bugetari din Grecia au intrat in greva

Zeci de mii de angajati ai sectorului bugetar din Grecia au intrat in greva, astazi, pentru a denunta noile masuri de austeritate negociate cu creditorii internationali, relateaza AFP.

Dragomir mai vrea inca patru-opt ani la sefia LPF: Mi-e dor de fotbal.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, ca intentioneaza sa ramana la conducerea LPF inca patru sau opt ani, actualul sau mandat urmand sa se incheie la inceputul anului 2014, potrivit Mediafax. Intrebat daca vor avea loc schimbari in conducerea LPF la fel ca in conducerea FRF, acolo unde Mircea Sandu a anuntat ca nu va mai candida la urmatoarele alegeri, Dragomir a raspuns: La Liga schimbari peste vreo patru sau opt ani. Sa vedem cum ma simt peste .

Dupa o luna in care nu a emis, televiziunea publica din Grecia a dat primul semnal de viata

Televiziunea publica din Grecia si-a reluat emisia miercuri dimineata, la aproape o luna de la inchiderea intempestiva a posturilor publice ERT, insa nu difuzeaza inca programe, informeaza AFP.

Televiziunea publica din Grecia si-a reluat emisia

Televiziunea publica din Grecia si-a reluat, miercuri dimineata, emisia, la aproape o luna de la inchiderea posturilor publice ERT, insa nu difuzeaza inca programe, scrie Mediafax. Pe frecventa pe care emitea in urma cu o luna ERT, miercuri dimineata a fost afisata o mira, iar un responsabil din audiovizualul public elen a declarat ca este o faza tranzitorie, iar televiziunea va incepe sa redifuzeze foarte curand.

Televiziunea publica din Grecia ar putea sa isi reia emisia in aceasta saptamana

Televiziunea publica din Grecia ar urma sa reinceapa sa difuzeze programe din aceasta saptamana, la aproape o luna de la inchiderea intempestiva a posturilor publice ERT, informeaza AFP, citata de.

Cand ar urma televiziunea publica din Grecia sa isi reia emisia.

Televiziunea publica greceasca ar urma sa isi reia difuzarea programelor in aceasta saptamana, la circa o luna de la inchiderea posturilor publice ERT, scrie b1. ro. Anuntul a fost facut de ministrul responsabil de audiovizualul public din Grecia, Pantelis Kapsis, la o emisiune a unui post de radio din Atena, in care oficialul a raspuns unor intrebari legate de reluarea emisiei televiziunii publice, care a fost inchisa pe 11 iunie. Va fi vorba despre o grila de programe temporara, pana la .

Seful Bundesbank: BCE nu poate rezolva criza din zona euro.

Banca Centrala Europeana BCE) nu poate rezolva criza din zona euro, a declarat, duminica, seful Bundesbank, Jens Weidmann, relateaza Reuters, potrivit Hotnews. Weidmann s-a adresat economistilor la o conferinta din Aix-en-Provence sudul Frantei), la doar trei zile dupa ce BCE a incalcat practica obisnuita, anuntand ca intentioneaza sa mentina rata dobanzilor la un record minim, pentru o perioada indelungata si este posibil sa o mai reduca. Politica monetara a contribuit deja mult la .

Seful Bundesbank: Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro

Banca Centrala Europeana nu poate rezolva criza din zona euro, le-a transmis duminica economistilor seful Bundesbank, Jens Weidmann, plasand asupra tarilor care au adoptat moneda unica responsabilitatea de a-si reface economiile si de a inaspri reglementarile fiscale, transmite Reuters.

Un baiat de 12 ani a devenit vedeta pe internet. Criza din Egipt, explicata pe YouTube in trei minute

O inregistrare video in care un baiat egiptean in varsta de 12 ani, Ali Ahmed, care critica cu elocventa si pasiune anul de mandat al fostului presedinte egiptean, a devenit foarte populara pe YouTube din.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )