Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dragomir mai vrea inca patru-opt ani la sefia LPF: Mi-e dor de fotbal.

România Liberă România Liberă,
Dragomir mai vrea inca patru-opt ani la sefia LPF: Mi-e dor de fotbal.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, ca intentioneaza sa ramana la conducerea LPF inca patru sau opt ani, actualul sau mandat urmand sa se incheie la inceputul anului 2014, potrivit Mediafax. Intrebat daca vor avea loc schimbari in conducerea LPF la fel ca in conducerea FRF, acolo unde Mircea Sandu a anuntat ca nu va mai candida la urmatoarele alegeri, Dragomir a raspuns: La Liga schimbari peste vreo patru sau opt ani. Sa vedem cum ma simt peste . continuă pe România Liberă

Dragomir mai vrea patru sau opt ani la LPF

Intrebat tot mai des in ultima perioada despre posibilitatea de a urma modelul lui Mircea Sandu si a parasi postul de conducere de la Liga Profesionista de Fotbal, presedintele Dumitru Dragomir a tinut sa lamureasca situatia.

Opt ani de austeritate, criza din Grecia ramane

In 2005, Atena a adoptat primul buget de austeritate. Dupa opt ani si doua imprumuturi de urgenta in valoare de peste 230 de miliarde de euro, statul cel mai probabil va avea nevoie de inca o restructurare a datoriei.

Agonia pietelor auto europene va mai continua inca doi ani, crede seful Renault-Nissan

Vanzarile de masini noi in Europa vor scadea si in 2014 si in 2015 fiindca somajul este mare, iar semne prea bune de redresare nu se intrevad, e de parere Carlos Ghosn, seful Renault-Nissan, citat de Automotive News. Piata masinilor noi din UE a scazut continuu in ultimii cinci ani, iar luna mai a fost cea mai slaba din ultimele doua decenii, mai ales din cauza problemelor din sudul Europei. Totusi, e de parere Ghosn, salvarea marilor companii sta in cresterea serioasa a vanzarilor in zone precum Asia si America de Sud.

Sunt trimisul lui Dumnezeu pe Pamant! Am mai ascuns inca DOUA bombe intr-un parc din Iasi. Declaratia socanta a atentatorului de la Universitate

Atentatorul din Iasi le-a declarat procurorilor ca ar mai fi ascuns doua bombe intr-un parc din Iasi. Pirotehnistii au verificat parcul indicat de barbat, fara sa gaseasca insa nimic. Atentatorul a reusit.

I-a spus mamei ca nu mai vrea sa vina acasa si a disparut. Familia unei minore o cauta de cinci zile

Cei care o vad sau care au informatii despre minora disparuta la inceputul acestei luni sunt rugati sa anunte oamenii legii cel mai apropiat post de politie).

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )