Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opt efecte dupa destituirea lui Relu Fenechiu

Hotnews Hotnews,
 Opt efecte dupa destituirea lui Relu Fenechiu

Efectul 1: Premierul va revizui, probabil circuitul hartiilor la Palatul Victoria si mecanismul demisiei in statul roman Zilele trecute, premierul Victor Ponta sugera ca ar vrea sa taxeze trei oameni de la Autoritatea de Supraveghere Financiara cei care au plecat cu sute de mii de euro de compensare, botezandu-i . Apoi, s-a demonstrat ca o Ordonanta de Urgenta a plecat catre Monitorul Oficial taxand pe toti oamenii de afaceri cu un anumit cuantum salarial, provocand o reactie nervoasa a AmCham, avand in vedere vizarea directa a directorilor de multinationale legea este in vigoare in continuare. continuă pe Hotnews

Opt efecte dupa destituirea lui Relu Fenechiu (+inca unul)

Efectul 1: Premierul va revizui, probabil circuitul hartiilor la Palatul Victoria si mecanismul demisiei in statul roman Zilele trecute, premierul Victor Ponta sugera ca ar vrea sa taxeze trei oameni de la Autoritatea de Supraveghere Financiara cei care au plecat cu sute de mii de euro de compensare, botezandu-i . Apoi, s-a demonstrat ca o Ordonanta de Urgenta a plecat catre Monitorul Oficial taxand pe toti oamenii de afaceri cu un anumit cuantum salarial, provocand o reactie nervoasa a AmCham, avand in vedere vizarea directa a directorilor de multinationale legea este in vigoare in continuare.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Victor Ponta, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu: Preiau interimatul, dar portofoliul Transporturilor ramane la PNL (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la emisiunea Talk B1, de pe B1 TV, ca a trimis presedintelui TraianBasescu propunerea pentru a prelua interimatul la MInisterul Transporturilor, in urma condamnarii.

Crin Antonescu, despre Relu Fenechiu: Nu regret nicio clipa ca un om competent a fost desemnat ministru de PNL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, dupa condamnarea lui Relu Fenechiu, ca nu regreta nicio clipa ca liberalii au desemnat un om competent pentru o functie inGuvern, potrivit.

Relu Fenechiu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu e definitiva

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu PNL), a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu in forma calificata si 3 ani interzicerea unor drepturi. Fratele acestuia, Lucian Fenechiu, a fost condamnat si el la 5 ani de inchisoare cu executare si 3 ani interzicerea unor drepturi. Sentinta nu e definitiva. Judecatorii din completul Inaltei Curti care au dat sentinta sunt Francesca Vasile, Iulian Dragomir si Mirela Sorina Popescu. Ora 17. 54: Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat pentru ziarul Gandul ca nu a demisionat inca de la conducerea Ministerului Transporturilor si ar urma sa faca acest lucru maine, dupa o discutie cu primul ministru. Ora 15. 46: Premierul Victor Ponta a anuntat ca va prelua interimatul functiei dupa ce Relu Fenechiu l-a anuntat ca isi va da demisia din functia de ministru al Transporturilor.

Agerpres a corectat un interviu cu Relu Fenechiu, dupa condamnarea acestuia, interviu in care ministrul era periat initial de reporter: Doamne fereste daca pierdeti procesul...

Un interviu cu fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, publicat vineri dimineata, inainte ca acesta sa fie condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Transformatorul, a fost curatat de formularile initiale, care il periau pe politician, semnaleaza Pagina de Media. Practic, ministerul si-a facut treaba sau Practic, ati diminuat pierderile semnificativ, au fost cateva dintre formularile jurnalistului care l-a intervievat pe Relu Fenechiu. Interviul a fost realizat chiar de directorului general-adjunct al Agerpres, Mario Cretu.

Traian Basescu a semnat revocarea lui Relu Fenechiu.

Presedintele Traian Basescu a semnat, vineri, decretul de revocare din functia de ministru al Transporturilor a lui Relu Fenechiu, la propunerea premierului Victor Ponta, relateaza Mediafax. Citeste si Ponta, dupa CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun Potrivit unui comunicat al Presedintiei, presedintele Traian Basescu a semnat vineri, decretul pentru revocarea din functia de ministru al Transporturilor, la propunerea prim-ministrului, a lui Relu Fenechiu. De asemenea, .

Crin Antonescu, la Aktualitatea B1: Ovidiu Silaghi este o optiune pentru inlocuirea lui Relu Fenechiu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 difuzata de B1 TV, ca are deja in minte un inlocuitor in fruntea Ministerului Transporturilor, dupa ce Relu Fenechiu.

Prima reactie a lui Relu Fenechiu, dupa condamnare: Din acest moment voi trata cu seriozitate cazul

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, dupa ce a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare, ca pana acum nu a tratat cu seriozitate dosarul in care este implicat, considerandu-se.

Traian Basescu a semnat decretul de revocare din functie a lui Relu Fenechiu, care sustinea ca nu si-a dat demisia

Presedintele Traian Basescu a semnat vineri decretul de revocare din functie a ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare cu executare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )