Libnet.ro
UNICEF

08:00

Optimi Cupa Romaniei: Pandurii Targu- Jiu, Petrolul Ploiesti si CFR Cluj, ultimele calificate in sferturi UPDATE

România Liberă România Liberă,
Optimi Cupa Romaniei: Pandurii Targu- Jiu, Petrolul Ploiesti si CFR Cluj, ultimele calificate in sferturi UPDATE

Pandurii Targu- Jiu, petrolul Ploiesti si CFR Cluj sunt ultimele echipe calificate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce au obtinut victorii in meciurile din optimile competitiei. Rapid si Otelul Galati au fost eliminate in ultima zi a optimilor. continuă pe România Liberă

Optimi Cupa Romaniei: ASA Targu Mures, CS Universitatea Craiova si Universitatea Cluj s-au calificat, miercuri, in sferturi UPDATE

Doua victorii pentru gazde si una pentru oaspeti in meciurile de miercuri, din optimile Cupei Romaniei. Asa Targu Mures s-a impus categoric, cu 4-0, in fata Ceahlaului Piatra Neamt. CSU Craiova a avut nevoie de prelungiri pentru a trece, 2-1 , de FC Viitorul, un meci pe viata si pe moarte, in timp ce la Brasov, Universitatea Cluj s-a impus cu 3-1. Optimile se desfasoara in perioada 28 - 30 octombrie.

Pandurii Targu Jiu, in sferturile Cupei Romaniei

Pandurii Targu-Jiu s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa ce a invins, joi, Otelul Galati. A fost 3-2 pentru Panduri, dupa prelungiri.

Pandurii Targu Jiu a invins Otelul Galati si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Pandurii Targu Jiu s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-2 dupa prelungiri, echipa Otelul Galati, in optimile .

Optimi Cupa Romaniei: Dinamo, eliminata, Steaua merge mai departe UPDATE

Optimile Cupei Romaniei au debutat, marti, cu o calificare a Stelei in urmatoarea faza a competitiei, dar si cu o eliminare surpriza a dinamovistilor. Optimile se desfasoara in perioada 28 - 30 octombrie.

Petrolul, Steaua si CFR Cluj in urna A a tragerilor la sorti pentru sferturile Cupei Romaniei

Petrolul, Steaua, CFR Cluj si Pandurii Targu Jiu au fost repartizate in urna A in vedera tragerilor la sorti a meciurilor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Pandurii vor sa joace finala Cupei Romaniei

Pandurii Targu Jiu intalneste maine, in deplasare, echipa Otelul Galati in optimile Cupei Romaniei. Obiectovul echipei gorjene este calificarea in etapa urmatoare.

Cupa Romaniei: Zeci de suporteri ai FC Petrolul sunt interzisi la meciul cu CFR Suceava

Petrolul Ploiesti nu va putea fi sustinuta de o parte dintre suporterii sai la meciul din deplasare, cu CFR Suceava, din optimile Cupei Romaniei. Cateva zeci de petrolisti au interzis pe stadionul din Botosani, acolo unde se va disputa meciul de joi.

Cupa Romaniei: Zeci de suporteri ai FC Petrolul au interdictie la meciul cu CFR Suceava

Petrolul Ploiesti nu va putea fi sustinuta de o parte dintre suporterii sai la meciul din deplasare, cu CFR Suceava, din optimile Cupei Romaniei. Cateva zeci de petrolisti au primit interdictie pe stadionul din Botosani, acolo unde se va disputa meciul de joi.

Cupa Romaniei, optimi: Dinamo, eliminata, Steaua, calificata in sferturi

CS Mioveni pare revelatia Cupei Romaniei. Cel putin pana acum. CS MIoveni a eliminate Dinamo, in optimi, dupa ce in runda precedent a scos din lupta pentru Cupa Romaniei detinatoarea trofeului, Astra Giurgiu.

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana dupa ce a invins, joi, la Botosani, cu scorul de 3-2 1-0), echipa de esalon secund Rapid CFR Suceava, in optimile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )