Libnet.ro
UNICEF

16:45

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

B1 B1,
Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana dupa ce a invins, joi, la Botosani, cu scorul de 3-2 1-0), echipa de esalon secund Rapid CFR Suceava, in optimile. continuă pe B1

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Petrolul Ploiesti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa ce a trecut, joi seara, la Botosani, de Rapid CFR Suceava, cu 3-2.

ASA Tg. Mures, CSU Craiova si U Cluj s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

ASA Tg. Mures, CSU Craiova si U Cluj sunt cele trei echipe care le insotesc pe CS Mioveni si Steaua in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, in urma meciurilor disputate miercuri. Dupa victoria.

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS Iasi

Steaua este a doua echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a reusit sa castige cu 1-0 meciul cu CSMS Iasi, disputat in deplasare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nicusor.

Victor Hanescu s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Geneva

Victor Hanescu s-a calificat in optimile de finala ale turneului challenger de la Geneva Elvetia), informeaza Agerpres. Hanescu a reusit calificarea dupa ce l-a invins in runda inaugurala pe ungurul Marton.

Pandurii, Petrolul si CFR Cluj, ultimele echipe calificate in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Pandurii Tg. Jiu, Petrolul si CFR Cluj sunt cele trei echipe care completeaza tabloul sferturilor de finala din Cupa Romaniei, in urma meciurilor disputate joi. in prima partida a zilei, Pandurii Tg. Jiu s-a impus.

Liga I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti 0-0. Rezultatele si clasamentul dupa etapa a XII-a

Astra Giurgiu a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, luni, in compania formatiei Petrolul Ploiesti, in etapa a XII-a a Ligii I.

Liga I: Astra Giurgiu - Petrolul Ploiesti, scor 0-0

Echipa Astra Giurgiu a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, luni, in compania formatiei Petrolul Ploiesti, in etapa a XII-a a Ligii I. Astra Giurgiu: Lung jr. - Pliatsikas, Ben Youssef, Oros,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )