Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pandurii vor sa joace finala Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Pandurii vor sa joace finala Cupei Romaniei

Pandurii Targu Jiu intalneste maine, in deplasare, echipa Otelul Galati in optimile Cupei Romaniei. Obiectovul echipei gorjene este calificarea in etapa urmatoare. continuă pe Adevărul

Rada: Rapid este o specialista a Cupei Romaniei. Vrem sa ajungem in finala

Marian Rada, antrenorul FC Rapid, a declarat ca obiectivul sau este sa ajunga in finala Cupei Romaniei, considerand ca echipa sa este o specialista a acestei competitii, cu 13 trofee in palmares. Rapid va juca, in optimi cu CFR Cluj.

ASA Tg. Mures, CSU Craiova si U Cluj s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

ASA Tg. Mures, CSU Craiova si U Cluj sunt cele trei echipe care le insotesc pe CS Mioveni si Steaua in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, in urma meciurilor disputate miercuri. Dupa victoria.

Steaua s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa 1-0 cu CSMS Iasi

Steaua este a doua echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a reusit sa castige cu 1-0 meciul cu CSMS Iasi, disputat in deplasare. Unicul gol al partidei a fost marcat de Nicusor.

CS Universitatea Craiova a invins FC Viitorul si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia CS Universitatea Craiova s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei - Timisoreana, dupa ce a dispus in optimi de FC Viitorul cu scorul de 2-1 0-0, 1-1), dupa prelungiri.

Liga I: Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in optimile competitiei.

Steaua a invins CSMS Iasi si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Formatia Steaua Bucuresti s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0, echipa CSMS Iasi, in optimile competitiei.

Dinamo a fost eliminata de CS Mioveni in optimile Cupei Romaniei

Dinamo a fost eliminata, marti, in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a fost invinsa, la Pitesti, de divizionara secunda CS Mioveni, scor 1-0 1-0). Singurul gol al meciului a fost.

Au fost stabiliti arbitrii meciurilor de marti din optimile Cupei Romaniei

Marian Balaci si Horatiu Fesnic vor oficia, la centru, primele doua meciuri din optimile Cupei Romaniei, partidele dintre CS MIoveni si Dinamo, si CSMS Iasi si Steaua Bucuresti.

Steaua, calificata in sferturile Cupei Romaniei

Steaua s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei dupa ce a invins, marti seara, CSMS Iasi, cu 1-0.

Se joaca optimile Cupei Romaniei: Dinamo, eliminare suspecta. Ceahlaul, zdrobita. Programul complet

Acest mijloc de saptamana e rezervat partidelor din competitia KO in intreaga Europa. in Romania, jocurile din aceasta faza au inceput de marti si vor continua pana joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )