Libnet.ro
UNICEF

10:00

Oradenii vor platit taxe mai mari din 2015. Cu cat au fost ele majorate

Adevărul Adevărul,
Oradenii vor platit taxe mai mari din 2015. Cu cat au fost ele majorate

A fost aprobat proiectul de majorare a taxelor locale, astfel ca, din 2015, contribuabilii persoane fizice vor plati cu 3,5% mai mult in cazul impozitelor pe cladiri. continuă pe Adevărul

Londra: Colindatori romani intr-una dintre cele mai mari gari

Un grup de studenti au cantat mai multe colinde romanesti intr-una dintre cele mai mari gari din Londra. Astfel, tinerii au incercat sa promoveze traditiile si obiceiurile romanesti. Studentii au impresionat trecatorii, care s-au oprit si au gustat si o felie de cozonac.

Mai multi tineri au cantat colinde romanesti in una din cele mai mari gari din Londra (VIDEO)

Superbele colinde romanesti au prins si in strainatate. Mai multi tineri au cantat melodii de Craciun intr-una din cele mai mari gari din Londra pentru a promova traditiile si obiceiurile romanesti.

Cele mai mari sanctiuni de la CNA, in 2014

Antena 3, Antena 1, B1 TV si Romania TV au primit cele mai mari sanctiuni de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in anul 2014, cand, pentru incalcari ale legislatiei audiovizuale, informeaza Mediafax.

Cele mai mari amenzi pentru televiziuni in 2014: pe cine a sanctionat CNA

Televiziunile care au primit cele mai mari amenzi de la Consiliul National al Audiovizualului CNA) in 2014 sunt Antena 3, Antena 1, B1 TV si Romania TV, in total fiind aplicate peste 70 de amenzi, cu un cuantum de peste 1,8 milioane de lei.

Huawei isi pregateste cel mai bun telefon din 2015: Ascend P8 va avea carcasa din metal

Huawei lanseaza multe telefoane anual, dar seria Ascend are un statut aparte. Telefonul vedeta din 2015, Ascend P8, se pare ca va veni cu o carcasa din aluminiu. Huawei Ascend P8 va fi lansat in prima jumatate a anului viitor si chinezii schimba pentru acesta materialele pentru carcasa. Daca Ascend P6 si P7 au experimentat cu sticla si sasiul din aluminiu, P8 va fi imbracat pe deplin in metal. Asta poate fi si o incercare a companiei de a elimina un [].

Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta afirma miercuri ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

VIDEO Victor Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta a transmis miercuri, pe Facebook, un mesaj de Craciun, ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta afirma miercuri ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

Facturile la energia electrica, mai mari de la 1 ianuarie

Se scumpesc facturile la energia electrica. De la 1 ianuarie 2015, taxa de cogenerare se majoreaza cu peste 80%. in prezent, fiecare consumator plateste aproximativ 10 lei pe fiecare megawatt-ora, printr-un ordin.

Cosul de cumparaturi de Craciun: in ce preturi se bat cele mai mari supermarketuri

Inaintea sarabatorilor de iarna, Wall-Street. ro a comparat preturile din Bucuresti a 14 produse care in mod normal nu lipsesc din cosul obisnuit al romanilor in aceasta perioada. Care sunt cele mai ieftine magazine si unde sunt cele mai mici preturi la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )