Libnet.ro
UNICEF

07:15

Orange: Impozitul pe constructiile speciale, impact direct in profitabilitate si investitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange: Impozitul pe constructiile speciale, impact direct in profitabilitate si investitii

Adoptarea actului normativ privind impozitul pe constructiile speciale va avea un efect negativ asupra operatorilor de telecom, cu impact direct in profitabilitate si, implicit, in valoarea investitiilor planificate pentru 2014, au declarat. continuă pe Wall-Street Ro

Orange: Impozitul pe constructiile speciale, impact direct in profitabilitate si investitii

Adoptarea actului normativ privind impozitul pe constructiile speciale va avea un efect negativ asupra operatorilor de telecom, cu impact direct in profitabilitate si, implicit, in valoarea investitiilor planificate pentru 2014, au declarat.

Orange Romania: Impozitul pe constructiile speciale, impact direct in profitabilitate si investitii

Adoptarea actului normativ privind impozitul pe constructiile speciale va avea un efect negativ asupra operatorilor de telecom, cu impact direct in profitabilitate si, implicit, in valoarea investitiilor planificate pentru 2014, au declarat.

Romtelecom si Cosmote spera ca guvernul sa reanalizeze decizia privind impozitul pe constructiile speciale

Decizia privind impozitarea constructiilor speciale ar trebui reanalizata, in conditiile in care piata telecom din Romania se confrunta deja cu mari provocari in identificarea de resurse pentru finantarea investitiilor in retelele fixe si mobile de generatie urmatoare, afirma oficiali Romtelecom si COSMOTE Romania.

Dupa Romtelecom si Cosmote, si Orange reactioneaza fata de impozitul pe constructii speciale: Nu se respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice pe marginea acestui proiect d

'Adoptarea Ordonantei de Urgenta privind impozitul pe constructiile speciale va avea un efect negativ asupra operatorilor de telecom, deoarece impune o noua taxa cu impact direct in profitabilitate si implicit in valoarea investitiilor deja planificate pentru 2014', au declarat vineri pentru HotNews. ro oficialii Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobila. 'Consideram ca aceasta ordonanta nu respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice pe marginea acestui proiect de lege', au mai precizat acestia.

Orange: Impozitul pe constructii speciale nu respecta stabilitatea fiscala

Reprezentantii companiei Orange Romania considera ca prin impozitul pe constructii speciale nu se respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, conform surselor de presa.

UPDATE Romtelecom, Cosmote, Orange si Vodafone reactioneaza fata de impozitul pe constructii speciale: Nu se respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice/O noua taxare va ave

'Adoptarea Ordonantei de Urgenta privind impozitul pe constructiile speciale va avea un efect negativ asupra operatorilor de telecom, deoarece impune o noua taxa cu impact direct in profitabilitate si implicit in valoarea investitiilor deja planificate pentru 2014', au declarat vineri pentru HotNews. ro oficialii Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobila. 'Consideram ca aceasta ordonanta nu respecta principiul predictibilitatii si stabilitatii fiscale, cu atat mai mult cu cat nu au existat nici consultari publice pe marginea acestui proiect de lege', au mai precizat acestia. UPDATE Reprezentantii Vodafone au declarat vineri pentru HotNews. ro: Stim ca exista discutii despre un nou posibil impozit pe constructiile speciale. Avem incredere ca autoritatile vor actiona pentru a asigura predictabilitatea mediului de afaceri. In urma licitatiei de anul trecut, operatorii mobili au contribut cu 700 de milioane de Euro la bugetul de stat. De asemenea, taxele de utilizare a spectrului pe care le vom plati incepand de anul viitor sunt cu 40% mai mari decat cele anterioare licitatiei. O noua taxare va avea cu siguranta un impact negativ asupra capacitatii noastre de a investi, pe termen lung.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2571 seconds )