Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Antena3 Antena3,
Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza caniculei. 18 mii de oameni, mai exact, se afla in aceasta situatie din cauza nivelului mic al Dunarii si pentru ca pompele nu mai pot trage apa. continuă pe Antena3

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii

Un oras intreg a ramas fara apa potabila! Compania de Apa Oltenia a oprit alimentarea pentru cei 18. 000 de locuitori din Calafat. Autoritatile sustin ca, din cauza nivelului scazut al Dunarii, s-au.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza secetei

18 000 de locuitori ai orasului Calafat nu mai au apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii. Debitul insuficient a dus la oprirea pompelor de la statia de captare din localitate. Personalul companiei de apa Oltenia lucreaza la gasirea unei solutii pentru reluarea furnizarii apei potabile.

Bacau: Locuitorii vor ramane fara apa calda timp de patru zile, din cauza unor lucrari

Incepand de luni, locuitorii din municipiul Bacau au ramas fara apa calda din cauza unor lucrari care au loc la reteaua de distributie. Lucrarile de reparatii si intretinere pe care le vom face pe.

Fantanile au secat din cauza secetei. Pompierii aduc apa cu cisterna

Peste 170 de familii din satul Melicesti, judetul Prahova, au ramas fara apa potabila, dupa ce fantanile au secat, oamenii primind apa transportata cu cisterna si distribuita de catre Inspectoratul pentru.

Efectele secetei: Locuitorii din 29 de sate aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi

Cateva mii de familii din 29 de sate din judetul Arad au apa potabila din retea doar cateva ore pe zi, ca urmare a unei restrictii la furnizare impuse de uzina locala pe fondul secetei.

Mii de familii din cinci comune aradene au apa potabila doar cateva ore pe zi, din cauza secetei

Cateva mii de familii din 29 de sate din judetul Arad au apa potabila doar cateva ore pe zi. Restrictiile au fost impuse pe fondul secetei, dar si cauza presiunii slabe cauzate dublarea consumului fata de.

Seceta rationalizeaza apa potabila. Mii de persoane nu au apa la robinet

Locuitorii mai multor comune aradene sufera din cauza secetei. Uzina de Apa Bocsig a decis sa rationalizeze furnizarea apei potabile, conform unui program bine stabilit.

Seceta face ravagii la Galati. 12 localitati au apa potabila doar cateva ore pe zi. Autoritatile sanitare: Fantanile sunt poluate cu nitriti

In cateva comune, oamenii primesc apa de la cisterna deoarece reteaua publica nu mai face fata, din cauza scaderii rezervei de apa din panza freatica. Directia de Sanatate Publica a concluzionat ca apa din fantani este poluata, in foarte multe sate, cu nitrati si nitriti, deci nu este buna de baut.

Locuitorii din Bacau, fara apa calda timp de patru zile

Locuitorii din municipiul Bacau au ramas, de luni, fara apa calda, timp de patru zile, din cauza unor lucrari la reteaua de distributie, transmite Mediafax. Peste 15. 000 de apartamente din Bacau, care primesc.

Apa cu program, din cauza secetei, in 12 localitati

Potrivit directorului Sistemului de Gospodarire a Apelor SGA) Galati, Ionel Ardean, pe fondul secetei pedologice, operatorul judetean SC Apa-Canal SA a restrictionat consumul de apa in 12 localitati rurale din judetul Galati, motivat de faptul ca populatia utilizeaza in mod excesiv apa din retelele de distributie pentru udarea gradinilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2156 seconds )