Libnet.ro
UNICEF

06:45

Bacau: Locuitorii vor ramane fara apa calda timp de patru zile, din cauza unor lucrari

B1 B1,
Bacau: Locuitorii vor ramane fara apa calda timp de patru zile, din cauza unor lucrari

Incepand de luni, locuitorii din municipiul Bacau au ramas fara apa calda din cauza unor lucrari care au loc la reteaua de distributie. Lucrarile de reparatii si intretinere pe care le vom face pe. continuă pe B1

Locuitorii din Bacau, fara apa calda timp de patru zile

Locuitorii din municipiul Bacau au ramas, de luni, fara apa calda, timp de patru zile, din cauza unor lucrari la reteaua de distributie, transmite Mediafax. Peste 15. 000 de apartamente din Bacau, care primesc.

Severinul ramane fara apa calda timp de o luna

Termocentrala de la Halanga anunta ca opreste furnizarea apei calde in municipiul Drobeta Turnu Severin, incepand cu data de 17 august, pentru efectuarea reviziei tehnice anuale.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii

Un oras intreg a ramas fara apa potabila! Compania de Apa Oltenia a oprit alimentarea pentru cei 18. 000 de locuitori din Calafat. Autoritatile sustin ca, din cauza nivelului scazut al Dunarii, s-au.

Oras ramas fara apa potabila, din cauza caniculei

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza caniculei. 18 mii de oameni, mai exact, se afla in aceasta situatie din cauza nivelului mic al Dunarii si pentru ca pompele nu mai pot trage apa.

Locuitorii din Calafat au ramas fara apa potabila din cauza secetei

18 000 de locuitori ai orasului Calafat nu mai au apa potabila din cauza nivelului scazut al Dunarii. Debitul insuficient a dus la oprirea pompelor de la statia de captare din localitate. Personalul companiei de apa Oltenia lucreaza la gasirea unei solutii pentru reluarea furnizarii apei potabile.

Cei 7 violatori din Vaslui isi vor afla luni pedepsele. intre timp, victima e acuzata ca a vrut sa se marite cu unul dintre agresori

Cei sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani isi vor afla luni pedepsele. Procesul s-a incheiat vineri dupa 9 ore de audieri in care au fost facute doua cereri de recuzare a.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )