Libnet.ro
UNICEF

10:31

Orasenii taie tot mai putini miei pentru masa de Paste

Adevărul Adevărul,
Orasenii taie tot mai putini miei pentru masa de Paste

Putin sub 400 a fost numarul mieilor si iezilor sacrificati la punctele de sacrificare temporara create pentru Pastele Catolic si cel Ortodox. continuă pe Adevărul

Universitatile care au criticat guvernarea PSD primesc mai putini bani de la buget

Universitatile care au criticat masurile guvernelor PSD in domeniul educatiei primesc din septembrie mai putini bani de la stat pentru licenta. Dintr-un total de 56 de universitati de stat, sunt penalizate la.

ANUNT IMPORTANT pentru soferi: MASINILE DIESEL second-hand se VAND tot mai IEFTIN in Romania! UE vrea sa le INTERZICA

Masinile diesel second-hand aduse din Germania, afectata de scandalul emisiilor poluante se vand tot mai ieftin in Romania si in alte state din Sud-estul Europei. Proprietarii germani de autovechicule pe motori.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeana a devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeanaa devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

Topul achizitiilor de carne de miel din bani publici. Cei mai scumpi miei, cumparati de un spital din Oltenia

Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) ofera o situatie a achizitiilor de carne de miel facute pentru Paste de diferite institutii publice care asigura hrana beneficiarilor. in timp ce unele institutii au cumparat mielul chiar si cu 21 de lei/kg, un spital de psihiatrie a cumparat carnea de miel cu 30 de lei/kg.

Saxo Bank: Presiune tot mai mare pentru scaderea obligatiunilor de trezorerie americane

Althea Spinozzi: Nu putem uita ca China este cel mai mare detinator de obligatiuni americane guvernamentale dupa Fed Obligatiunile par ca sunt inca incapabile sa inteleaga ce e cu toata agitatia, in contextul posibilului razboi comercial intre SUA si China, dar si al amenintarilor reciproce dintre SUA si Rusia cu privire la Siria, considera Althea Spinozzi trader de vanzari la Saxo Bank.

VESTI TOT MAI TRISTE despre Ionela Prodan! Medicii au luat o DECIZIE RADICALA in urma cu o zi: Nu mai poate manca NIMIC! S-a apelat la

Boala Ionelei Prodan s-a agravat din nou! Surse apropiate sustin ca artista este hranita doar prin perfuzii, din cauza ca starea de sanatate s-a inrautatit. Cantareata se simte rau si nu mai.

Cel mai mare pericol pentru viata se gaseste in oceane. Avertismentul cercetatorilor

Conform unui nou studiu efectuat de o echipa internationala de cercetatori, in ultimul secol, valurile de caldura din mari si oceane au devenit mai frecvente si mai lungi. Numarul de zile dintr-un an in ca.

(P) Cum e sa lucrezi la Suvoda, furnizorul software care simplifica lansarea celor mai noi medicamente pentru pacienti din intreaga lume

Suvoda este unul dintre liderii mondiali in materie de software dedicat studiilor clinice. Solutiile brandului contribuie la o lansare mai rapida pe piata a celor mai noi si folositoare medicamente, de care pacienti cu diferite afectiuni au nevoie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )