Libnet.ro
UNICEF

05:45

Orasul desfraurilor din anii 1940, scapat de sub control: Muncitoarele fabricii de matase se dedau la adevarate orgii

Adevărul Adevărul,
Orasul desfraurilor din anii 1940, scapat de sub control: Muncitoarele fabricii de matase se dedau la adevarate orgii

Marturii rare pastrate in arhive vorbesc despre cum au scapat autoritatile politienesti de sub control fenomenul prostitutiei clandestine din anii 1940. O fabrica din Valea Jiului, in care lucrau peste 1. 000 de muncitoare, era considerata un adevarat focar al prostitutiei clandestine. continuă pe Adevărul

Epidemia de rujeola din Romania a fost scapata de sub control: 23 de oameni au murit, iar vaccinurile nu sunt de gasit

Epidemia de rujeola din Romania pare a fi scapata de sub control, iar stocurile limitate de vaccin ingreuneaza si mai mult situatia, in contextul in care s-au inregistrat pana acum aproape 5. 000 de cazuri de imbolnavire.

Dinu Pescariu ramane sub control judiciar in dosarul Microsoft 3. iCCJ a respins, ca nefondata, plangerea facuta de fostul jucator de tenis

Fostul jucator de tenis Dinu Pescariu va ramane sub control judiciar, inalta Curte de Casatie si Justitie respingand, ca nefondata, plangerea facuta de Pescariu prin care solicita ridicarea controlului judiciar, masura luata impotriva lui de procurorii DNA in dosarul Microsoft 3.

Dinu Pescariu ramane sub control judiciar in dosarul Microsoft 3

Omul de afaceri Dinu Pescariu ramane sub control judiciar in dosarul Microsoft 3, cel in care este acuzat de instigare la abuz in serviciu, informeaza Agerpres. Judecatorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )