Libnet.ro
UNICEF

20:30

ORBAN: Analizam posibilitatea de schimbare, chiar si pana la 15 mai, a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Analizam posibilitatea de schimbare, chiar si pana la 15 mai, a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se ia in calcul o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani, chiar inainte de data de 15 mai, care sa includa doua intervale orare de deplasare. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban anunta ca dupa 15 mai doar hotelurile se vor redeschide

Premierul Ludovic Orban anunta ca dupa data de 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, hotelurile se vor redeschide, insa in privinta restaurantelor autoritatile fac inca analize pentru a stabili daca acestea pot relua activitatea. Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane.

FOTO Cum arata prima strada smart din Romania. Lucrarile vor fi finalizate pana la 15 mai

Reamenajarea completa a tronsonului dintre strazile Fabricii de Zahar si Dambovitei, cuprinzand intersectia cu strada Teleorman, este gata in proportie de 95% si va fi finalizate in totalitate pana pe 15 mai.

Basescu: 15 Mai este prea devreme sa relaxati masurile de izolare. Amanati pentru 15 iunie!

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca este prea devreme ca masurile de izolare sa fie relaxate din 15 mai si propune in acest sens data de 15 iunie. Europarlamentarul PMP sustine ca s-au facut prea putine teste si ca al doilea val al pandemiei ar putea fi foarte puternic.

CORONAVIRUS |Traian Basescu: A relaxa masurile la 15 mai este mult prea devreme. Sunt impotriva redeschiderii scolilor (VIDEO)

IFostul presedinte Traian Basescu este prea devreme ca din 15 mai sa inceapa o relaxare partiala a restrictiilor impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19. intr-o intervensie telefonica in.

Cristian Tudor Popescu, despre relaxarea masurilor de la 15 mai: A fost o iesire de imagine a Presedintelui

Cristian Tudor Popescu a declarat ca anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind o usoara relaxare a restrictiilor de circulatie dupa 15 mai a fost o iesire de imagine a Presedintelui.

Orban anunta posibilitatea unei relaxari a programului pentru persoanele de peste 65 de ani

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca se ia in calcul o relaxare a programului pentru persoanele de peste 65 de ani, chiar inainte de data de 15 mai, care sa includa doua intervale orare de deplasare.

Ar trebui sau nu redeschise scolile dupa 15 mai? Ce spun profesorii: Cand vom avea proceduri clare pentru protejarea sanatatii copiilor, nu exercitii de imagine, voi fi hotarata sa imi primesc copiii in clasa

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca scoala ar putea incepe dupa ce se termina starea de urgenta, adica dupa 15 mai, iar toti elevii vor fi obligati sa poarte masti de protectie. Multi dintre parinti si profesori au spus ca supraaglomerarea din clasele cu peste 30 de elevi ar pune in pericol viata copiilor. HotNews a stat de vorba cu cativa profesori despre posibilitatea chemarii elevilor la scoala dupa jumatatea lunii mai. Medic infectionist aflat in prima linie in lupta cu COVID-19, despre redeschiderea scolilor: Categoric nu. Ar fi irational Aceasta boala poate afecta intr-un mod absolut dramatic.

Reguli pentru eliminarea restrictiilor, in Romania. Orban explica ce se va intampla din 15 mai

Autoritatile au anuntat relaxarea restrictiilor incepand cu data de 15 mai si acum incearca sa gaseasca modalitati prin care, odata cu relaxarea, sa poata totusi tine sub control o posibila noua evolutie a pandemiei. Reguli pentru eliminarea restrictiilor, in Romania Primul care a facut acest anunt a fost Presedintele Iohannis, premierul Ludovic Orban confirmand aceasta .

Ce afaceri se deschid dupa 15 mai: Ludovic Orban a schimbat schimbarea

In ritmul in care se razgandesc oficialii din Guvernul Romaniei, nimic nu este mai distructiv decat sa urmaresti stirile. Ce ai citit ieri nu mai este valabil si azi, exact cum s-a.

Ludovic Orban: Plimbarile dupa 15 mai, doar in grupuri de maxim 3 persoane

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi seara, ca desi oamenii se vor putea plimba si nu vor mai avea nevoie de declaratie, dupa 15 mai, vor exista si anumite restrictii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )