Libnet.ro
UNICEF

20:15

Orban despre noua echipa de consilieri a Gabrielei Firea: A tunat si i-a adunat

Hotnews Hotnews,
 Orban despre noua echipa de consilieri a Gabrielei Firea: A tunat si i-a adunat

Doamna Firea a fost sprijinita timp de 4 ani de zile de consilierii PSD, din care nu am mai vazut acum pe nimeni pe lista. E un inceput bun. Nici Firea nu va mai fi in Primaria Capitalei. Asa cum i-a eliminat pe toti cei care i-au sustinut proiectele, asa va disparea si ea, a declarat Ludovic Orban, la Realitatea Plus. continuă pe Hotnews

CTP i-a demolat pe oamenii Gabrielei Firea: Sange proaspat, au 290 de ani impreuna

Dupa declaratia lui Nicusor Dan la adresa Gabrielei Firea, Cristian Popescu postat pe pagina personala de FaceBook un mesaj prin care i-a demolat pe oamenii Gabrielei Firea. Cristian tudor Popescu i-a demolat. Sange proaspat, au 290 de ani impreuna Nicusor Dan si-a depus duminica candidatura pentru functia de primar general al Capitalei. Acesta a criticat .

Drama ascunsa a Gabrielei Firea. Ce boala misterioasa a avut Primarul Capitalei

Gabriela Firea, cea care ocupa fotoliul de primal general al Capitalei, a avut, pana la varsta de 48 de ani, mai multe momente de cumpana in viata ei. Printre altele, sotia lui Pandele a suferit de o boala rara in perioada in care era casatorita cu Rasvan Firea, care a murit in anul 2010, in .

Cristoiu, dezvaluire-bomba despre strategia de campanie a Gabrielei Firea

Ion Cristoiu afirma ca Gabriela Firea a ales ca strategie de campanie asocierea cu oamenii, si nu cu PSD, partidul pentru care candideaza si care o sustine. Acest fapt, spune jurnalistul poate sa-i atraga voturi si din partea nehotaratilor.

Mesaj trucat impotriva Gabrielei Firea: incalzesc toata apa calda

Un afis politic despre care se poate presupune ca e trucat a fost difuzat, miercuri, pe retelele de .

VIDEO USR, sesizare la DNA si Politie. Acuza ca angajati ai Primariei Sectorului 5 ar falsifica semnaturi pentru candidaturile Gabrielei Firea si Daniel Florea Reactia primarului general - UPDATE

USR a sesizat DNA si Politia Capitalei, sustinand ca datele unor oameni cu conditii precare ar ajunge la functionari publici care le-ar falsifica semnaturile si le-ar folosi pe listele depuse la Autoritatea Electorala pentru candidaturile primarului general Gabriela Firea si primarului Sectorului 5, Daniel Florea. Vlad Voiculescu a postat pe Facebook un filmulet in care apar angajati ai Primariei Sectorului 5 care ar falsifica semnaturi pentru Firea si Florea.

Lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General Bucuresti: Petre Roman, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu

Fostul premier Petre Roman, Cornel Dinu, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu si Elisabeta Lipa se numara printre candidatii propusi de PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lista de candidaturi a fost depusa luni de Gabriela Firea, care a mers la Biroul Electoral insotita de toti candidatii, conform Hotnews.

VIDEO Lista Gabrielei Firea pentru Consiliul General Bucuresti: Petre Roman, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu

Fostul premier Petre Roman, Cornel Dinu, Mitica Dragomir, Anghel Iordanescu si Elisabeta Lipa se numara printre candidatii propusi de PSD pentru Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB). Lista de candidaturi a fost depusa luni de Gabriela Firea, care a mers la Biroul Electoral insotita de toti candidatii.

Premierul Ludovic Orban, despre revenirea elevilor la scoala: Alocam 175 de milioane de euro catre unitatile de invatamant pentru a achizitiona tablete, masti, dezinfectanti

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a facut o noua serie de precizari cu privire la reinceperea noului an scolar, in contextul pandemiei generate de COVID-19. Guvernul pregateste o serie de Ordonante de.

Ludovic Orban, despre regulile de protectie sanitara din campania electorala: Am discutat despre masuri pentru asigurarea dreptului la vot al persoanelor infectate cu coronavirus si care se afla in carantina (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a avut, joi, o intalnire cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, Ministerului Afacerilor Interne, Institutului National de Sanatate Publica INSP), Autoritatii Electorale.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna tot astazi, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )