Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Romania va avea printre cele mai mici deficite bugetare la nivel european, chiar daca va ajunge la 8,6%

Hotnews Hotnews,
 Orban: Romania va avea printre cele mai mici deficite bugetare la nivel european, chiar daca va ajunge la 8,6%

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Craiova, ca Romania va avea un deficit bugetar intre cele mai mici la nivel european, chiar daca acesta va ajunge la 8,5-8,6% in urma rectificarii bugetare. continuă pe Hotnews

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mici salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca salariile acestora au cunoscut cele mai mari cresteri salariale in luna iunie a acestui an, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Acestia sunt angajatii cu cele mai mici salarii din Romania .

Ludovic Orban: Deficitul bugetar va ajunge la 8,5 - 8,6%, dar va fi dintre cele mai mici la nivel european (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca deficitul bugetar se va duce spre 8,5 - 8,6% dupa rectificarea bugetara, ce va fi aprobata de Guvern, prin Ordonanta de Urgenta, in cursul acestei zile. Orban a.

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania

Angajatii cu cele mai mari salarii din Romania sunt cei care muncesc in domeniul IT. La polul opus, cu cele mai mici salarii, se regasesc cei din domeniul hotelier si al restaurantelor, chiar daca acestiaau avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare.

Cine sunt angajatii care primesc cele mai mari salarii in Romania si cine sunt cei care incaseaza cele mai mici sume

Romanii care au avut cele mai mari cresteri ale castigului in luna iunie salarial au fost cei din hoteluri sau restaurante, ca efect al reluarii activitatii dupa introducerea masurilor de relaxare. Chiar si asa, datele de la INS arata ca acestia sunt si cei mai prost platiti din Romania.

Emiratele Arabe, tara care a efectuat cele mai multe teste de COVID-19, raportate la milionul de locuitori. Pe ce loc se afla Romania

Insulele Feroe, Luxemburg, Monaco si Gibraltar sunt statele care au facut cele mai multe teste de depistare a COVID-19, raportate la numarul de locuitori. Pentru ca sunt niste state destul de mici, cu cateva zeci.

Produsele livrate de eMag de la noul sau depozit vor avea preturi mai mici

EMAG investeste 90 de milioane de euro intr-un nou centru logistic, care se va intinde pe o suprafata de 130. 000 mp si va permite o viteza de livrare mult mai mare si preturi mai mici ale produselor datorita noii tehnologii.

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei, in regiune (analiza SeeNews)

Economia romaneasca va fi printre cele care va suferi cel mai mult consecintele pandemiei din intreaga regiune SEE Europa de Sud-Est), din cauza ponderii industriei grele si a dependentei ridicate de comertul si investitiile internationale, se arata intr-o analiza a SeeNews, o platforma de afaceri.

Salariul mediu net a crescut cu 119 de lei in iunie, fata de luna mai. Care sunt cele mai banoase meserii

Castigul salarial mediu nominal net a crescut in iunie cu 5%, la 3. 298 lei, fata de iunie 2019, si cu 3,7% fata de luna mai, valorile cele mai mari inregistrandu-se in activitati de servicii in tehnologia informatiei, iar cele mai mici in hoteluri si restaurante, arata datele INS.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru victoria de la WTA Praga. Premiile sunt mult mai mici dupa pandemie

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Barbora Krejcikova, scor 3-6, 7-5, 6-2. Romanca isi continua drumul spre cel de-al 21-lea titlu de simplu al carierei. Vineri o va infrunta pe Magdalena Frech in sferturile de finala ale competitiei. Au fost victorii muncite pentru Halep, dar .

A murit una dintre cele mai apreciate pictorite din Romania

Pictorita Ana Ruxandra Ilfoveanu, sotia marelui pictor Sorin Ilfoveanu, s-a stins din viata marti 11 august la varsta de 72 de ani. Ana Ruxandra Ilfoveanu era una dintre cele mai apreciate pictorite din tara noastra si a avut de-a lungul carierei zeci de expozitii in tara si strainatate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )