Libnet.ro
UNICEF

20:30

Orban spune ca in 15 septembrie va fi adoptata Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta

Adevărul Adevărul,
Orban spune ca in 15 septembrie va fi adoptata Hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban anunta ca Guvernul va adopta, in 15 septembrie, Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta, act normativ care va reglementa si masurile de protectie impotriva COVID-19 care trebuie respectate in 27 septembrie, ziua alegerilor locale. continuă pe Adevărul

Ce reguli vor fi in cinematografe si sali de spectacol dupa 15 septembrie. Anuntul oficial

Vesti bune pentru iubitorii de teatru si film! Cinematografele si salile de spectacol ar putea fi redeschise dupa data de 15 septembrie. Iata ce reguli vor fi! Anuntul este oficial. Cinematografele si salile de spectacol, redeschise de la 15 septembrie?! Guvernul a anuntat ca, dupa 15 septembrie, este posibil sa se redeschida si cinematografele si .

Vremea in luna septembrie 2020. Vesti bune pentru romanii care vor sa mearga atunci in concediu!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis prognoza pentru luna septembrie. Vestile bune vin degraba pentru romanii care apuca sa-si ia concediu abia la inceputul toamnei. Prognoza meteo pentru luna septembrie 2020 Meteorologii vin cu vesti bune! Daca vara asta ne-am scaldat in temperaturi caniculare, termometrul nu putea sa fie extrem de schimbat .

Bolos: Din 1 septembrie lansam apelul de proiecte dedicat Ministerului Economiei si din 15 septembrie firmele pot sa depuna aplicatiile de finantare

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a afirmat, in sedinta de Guvern, ca din 1 septembrie va fi lansat apelul de proiecte dedicat Ministerului Economiei, iar din 15 septembrie firmele vor putea sa depuna aplicatiile de finantare.

Bani de la Guvern pentru elevii de nota 10. Ce suma vor primi

Elevii care au luat nota 10 la examenele nationale din sesiunea iunie - iulie 2020 vor fi recompensati de Guvernul Romaniei. Absolventii de gimnaziu vor primi cate 1000 de lei, iar cei de liceu 3. 000 de lei, pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )