Libnet.ro
UNICEF

05:00

Oscarul ecologic pentru o casa care se roteste dupa Soare (VIDEO)

B1 B1,
Oscarul ecologic pentru o casa care se roteste dupa Soare (VIDEO)

O casa ecologica din orasul ceh Velke Harma a primit asa numitul Oscar ecologic - premiul Energy Globe Award. Locuinta se roteste in jurul osiei sale dupa Soare si acumuleaza energia solara. Iarna, aceasta. continuă pe B1

Oscarul ecologic pentru o casa care se roteste in jurul Soarelui (VIDEO)

O casa ecologica din orasul ceh Velke Harma a primit asa numitul Oscar ecologic - premiul Energy Globe Award. Locuinta se roteste in jurul osiei sale dupa Soare si acumuleaza energia solara. Iarna, aceasta.

Cursa pentru Casa Alba, o infruntare de 1,3 miliarde de dolari.

Lui Barack Obama nu ii place sa ceara bani, dar pentru cele 100 de persoane care au platit fiecare cate 40. 000 de dolari pentru a participa la serata de strangere de fonduri organizata de cantareata Beyonce si sotul acesteia Jay-Z, candidatul a facut un efort, supus regulii numarul unu a campaniilor: banii raman miezul razboiului, scrie France Presse. Incepand din mai, actualul lider de la Casa Alba a participat la 69 de serate ale donatorilor, cu bilete de intrare ce au costat .

10 intrebari pentru cuplurile care joaca adevar sau provocare

Daca va place jocul Adevar sau provocare, iata 10 propuneri de intrebari pe care vi le puteti adresa intre voi sau cuplurilor cu care jucati acest joc. Ele sunt menite sa trateze orice eventuala inhibitie a unuia.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )