Libnet.ro
UNICEF

01:06

[P] Apeluri pentru expresii de interes pentru finantarea IMM-urilor prin Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate

Hotnews Hotnews,
 [P] Apeluri pentru expresii de interes pentru finantarea IMM-urilor prin Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate

Fondul-de-fonduri pentru Competitivitate va finanta intreprinderi mici si mijlocii cu pana la 59,3 milioane euro, suma alocata din Programul Operational pentru Competitivitate 2014-2020, cofinantat prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Programul a fost lansat in septembrie 2016 de catre Fondul European de Investitii si Guvernul Romaniei pentru a accelera accesul la finantare IMM-urilor inovatoare romanesti, prin intermediul unor intermediari financiari institutii financiare cum ar fi banci sau manageri de fond). continuă pe Hotnews

FEI si UniCredit, contract pentru acordarea de credite de 160 de milioane de euro IMM-urilor inovative

Fondul European de Investitii FEI) si UniCredit au semnat contractul de Garantii InnovFin prin care va fi acordata o finantare in valoare de 160 de milioane de euro IMM-urilor inovative, informeaza un comunicat al bancii, trimis Redactiei.

Eximbank si Banca Romaneasca , acord pentru garantarea IMM-urilor

Banca Romaneasca si EximBank au semnat acordul Plafon de Garantare IMM, prin care clientii IMM au acum la dispozitie o noua gama de solutii de creditare necesare pentru realizarea investitiilor sau pentru sustinerea activitatii curente, informeaza cele doua banci prin intermediul unui comunicat comun.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )