Libnet.ro
UNICEF

01:05

P.Diddy, accident in fata hotelui in care era cazat

Antena3 Antena3,
P.Diddy, accident in fata hotelui in care era cazat

Ghinion pentru P. Diddy! Rapperul a fost implicat intr-un accident dramatic in fata hotelului Beverly. continuă pe Antena3

Un student s-a sinucis aruncandu-se de la etajul al saselea al caminului unde era cazat

Un tanar de 23 de ani, student la Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii din Craiova, s-a sinucis, miercuri dimineata, aruncandu-se de la etajul sase al caminul in care era cazat,.

Un student s-a sinucis in Craiova, aruncandu-se de la etajul sase al caminului unde era cazat

Un tanar de 23 de ani si-a pus capat zilelor dupa ce s-a aruncat de la etajul al saselea al caminului in care era cazat in Craiova. Janos Cifra, nascut in Pitesti, era student la Facultatea de.

Craiova: Un student s-a aruncat de la etajul al saselea al caminului unde era cazat.

Un tanar de 23 de ani, student la Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii din Craiova, s-a sinucis, miercuri dimineata, aruncandu-se de la etajul al saselea al caminul in care era cazat, potrivit Mediafax. Janos Cifra, originar din Pitesti, avea 23 de ani si era student in anul al treilea la Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii din Craiova. Miercuri dimineata, in jurul orei 7. 30, el a fost gasit in stare de inconstienta in spatele caminului numarul 10, .

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, achitat in dosarul de coruptie in care era cercetat

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost achitat de judeciatorii iCCJ in dosarul de coruptie in care era cercetat. Este vorba despre dosarul in care LPF a achizitionat un teren cu o suprafata de 350 de metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )